SPOR

HASAN VEZİR: "İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPACAĞIZ"

Petrolspor AŞ. Teknik Direktörü Hasan Vezir, Spor Toto 3. lig 2. grupta iyi bir başlangıç yapacaklarını söyledi.

HASAN VEZİR: "İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPACAĞIZ"
17-08-2016 20:46
Google News

Petrolspor ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kırıkhanspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı çalışmalarla sürdürecek.

BUGÜN TOP BAŞI YAPACAK

Bolu kampından sonra futbolculara verilen 3 günlük iznin ardından Petrolsporlu futbolcular bugün TP tesislerinde toplanıp, ligin ilk haftasına kadar çalışmalarını Batman’da sürdürecek.

Ligin ilk haftasına kadar kendi tesislerinde çalışacaklarını belirten Teknik direktör Hasan Vezir, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve oyuncularına güvendiğini ifade etti. Vezir, “Önemli bir maçla lige giriş yapacağız. Öncelikle camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Lige iyi bir başlangıç yapmak için çok çalışıyoruz. Deplasmanda Kırıkhanspor karşısında galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bunuda yapabilecek güce sahibiz.” İfadelerini kullandı.

"TEK BİR HEDEFLE YOLA ÇIKTIK"
Bu yıl tek bir hedefle yola çıktıklarını dile getiren Hasan Vezir, "Batmanlıların beklentisini biliyoruz. Bu yıl tek bir hedefle yola çıktığımızı herkes biliyor. Bunun adı da şampiyonluk. Antrenmanlar da oyuncularımızın adaptasyon bölümü son derece başarıyla geçti. Ümit ediyorum ki lige kadar çok daha hazır hale gelmeyi hedefliyoruz. İnşallah ilk 4 müsabakada istediğimiz ve hedeflediğimiz puanları kazanmak istiyoruz. Bunu başarabilecek güce sahibiz ve böyle bir takımımız var" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete