SPOR

HASANKEYF DİCLE, BİR NEBZE OLSUN NEFES ALDI AMA…

HASANKEYF DİCLE, BİR NEBZE OLSUN NEFES ALDI AMA…

HASANKEYF DİCLE, BİR NEBZE OLSUN NEFES ALDI AMA…
30-01-2018 01:31
Google News

AMA…,BATSO 1.Amatör lig 14.hafta karşılaşmaları, 5 müsabakayla sona erdi. 27.01.2018 Cumartesi günü 19 Mayıs 2 No’lu sahada Saat 11.00’da oynanan ligin son sırasında bulunan Hasankeyf Diclespor, güçlü ve zorlu rakibi Beşirispor’u 3–1 mağlup etti, bir nebze olsun nefes alıp şeytanın bacağını kırdı. Günün sonraki karşılaşmasında lider TEİAŞ Gençlikspor, ligde 2.sırada yer alan en yakın takipçisi İdman Yurduspor ile 1–1 berabere kalarak liderliğini sürdürdü. Günün son karşılaşmasında ligde aldığı başarılı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Güneşspor, genç ve yetenekli kadroya sahip Tüpraşspor’u 4-0’lık farklı bir skorla mağlup ederek 3.sıraya yerleşip gözünü liderliğe dikti. 28.01.2018 Pazar günün ilk müsabakasında saat 10.00’da oynanan müsabakada Sağlıkspor, güçlü rakibi Bıçakçı Köyüspor’u 2–0 mağlup ederek rahat bir nefes aldı. Haftanın son müsabakasında alt sıraları ilgilendiren Yeşiltepespor ile Aydınkonak Gençlikspor, mücadelesine sahne oldu. Her iki takımın da mutlak galibiyet için çıktığı sahada Yeşiltepespor, zorlu rakibi Aydınkonak Gençlikspor’u 3–1 mağlup ederek alt sıralardan uzaklaşmış oldu.

HASANKEYF DİCLE NEFES ALDI 3-1


BATSO 1.Amatör lig 14.haftanın açılış maçında üst üste aldığı başarısız sonuçlarla son sırada bulunan Hasankeyf Diclespor, güçlü ve zorlu rakibi Beşirispor’u 3-1 mağlup ederek bir nebze olsun rahat nefes aldı.
Cumartesi günü 19 Mayıs 2 no’lu sahada saat 11:00’da başlayan mücadele oldukça kontrollü bir futbol sergileyen ve haftalardır mağlup olan ligin son sırasında yer alan Hasankeyf Diclespor, Beşirispor’u 3-1 mağlup edip şeytanın bacağını kırdı. Hasankeyf Diclespor aldığı bu galibiyetle puanını 6’ya çıkarıp son sıradaki yerini korudu. Beşirispor ise 12 puanda kalarak 8.sıraya geriledi.
TEİAŞ GENÇLİK, ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU 2-2


BATSO 1.Amatör lig 14.haftanın maçında lider TEİAŞ Gençlikspor, İdman Yurduspor ile 2-2 berabere kaldı.
19 Mayıs 2 nolu sahada oynanan mücadelede her iki takım oldukça kontrollü bir oyun sergilediler. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçta her iki takımda galibiyet için çıktığı müsabakada maç 2-2 sonuçlandı. Bu sonuçla TEİAŞ Gençlikspor 32 puanla ligdeki zirvede yerini korurken, İdman Yurduspor ise bir maç eksiğiyle 28 puanla 2.sıradaki yerini korudu.
GÜNEŞ, RAFİNERİYİ YAKTI 4-0


Güneşspor göz doldurmaya devam ediyor. BATSO 1.Amatör lig 14.haftanın maçında Güneşspor, Tüpraşspor’u 4-0’lık farklı bir skorla mağlup etti.
Üst üste aldığı galibiyetlerle tüm dikkatleri üzerine çeken ve oynadığı güzel futbolla tüm sporseverlerin beğenisini toplayan Güneşspor, BATSO 1.Amatör ligin 14.haftasında karşılaştığı Tüpraşspor’u 4-0’lık farklı bir skorla mağlup etti. Kırmızı-laciverli ekip, almış olduğu bu galibiyetle puanını 27’ye çıkarıp 2.sıraya yükselirken, Tüpraşspor ise 17 puanla 5.sıradaki yerini korudu.
SAĞLIK’LI GALİBİYET 2-0


BATSO 1.Amatör ligin 14.haftasında ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen Sağlıkspor, güçlü rakibi Bıçakçı Köyüspor’u 2-0 mağlup ederek çok önemli 3 puanı hanesine yazdı.
Pazar günü 19 Mayıs 2 no’lu sahada saat 10.00’da oynanan mücadelede oldukça istekli ve arzulu bir oyun sergileyen Sağlıkspor 3 puanı 2 golle alarak rahat bir nefes aldı. Sarı-siyahlı ekip almış olduğu bu galibiyetle puanını 13’e çıkarıp 7.sıraya yerleşirken, Bıçakçı Köyüspor ise 13 puanla 6.sıradaki yerini korudu.
YEŞİLTEPE, AYDINKONAK’A ACIMADI 3-1

BATSO 1.Amatör ligin 14.haftanın kapanış maçında Yeşiltepespor, zorlu rakibi Aydınkonak Gençlikspor’u 3-1 mağlup ederek almış olduğu 3 puanla ligde avantaj elde etti.
Haftanın kapanış maçında 19 Mayıs 2 no’lu sahada saat 15.00’da Yeşiltepespor ile Aydınkonak Gençlikspor karşı karşıya geldi. Her iki takımında ligde alt sıralardan kurtulmak için mutlak galip gelmek için çıktıkları müsabakada Yeşiltepespor, Aydınkonak Gençlikspor’u 3-1 mağlup etmesini başardı. Yeşil-kırmızılılar almış olduğu bu galibiyetle puanını 12’ye çıkarıp 9’uncu sıraya yerleşirken, Aydınkonak Gençlikspor ise 10 puanla 10’uncu sıraya yerleşti.
BATSO 1.AMATÖR LİG 14.HAFTA TOPLU SONUÇLAR
BIÇAKÇI KÖYÜSPOR – SAĞLIKSPOR
TEİAŞ GENÇLİKSPOR – İDMAN YURDUSPOR
GÜNEŞSPOR – TÜPRAŞSPOR
YEŞİLTEPESPOR – AYDINKONAK GENÇLİK
BEŞİRİSPOR – HASANKEYF DİCLE
BATSO 1.AMATÖR LİG 15.HAFTA KARŞILAŞMALARI
GERCÜŞ BAĞLAR – TEİAŞ GENÇLİKSPOR
İDMAN YURDUSPOR – BIÇAKÇI KÖYÜSPOR
HASANKEYF DİCLESPOR – YEŞİLTEPESPOR
AYDINKONAK GENÇLİKSPOR – GÜNEŞSPOR
BEŞİRİSPOR - SAĞLIKSPOR
BATSO 2.AMATÖR LİG A VE B GRUBU TOPLU SONUÇLAR
BAHÇELİEVLERSPOR  3 – 0 Y.KOZLUK BELEDİYE (HÜKMEN)
19 MAYIS GENÇLİK 0 – 0 RAMANSPOR
SASON GENÇLİK 2 – 1 BATMANSPOR
YENİPINARSPOR 1 – 2 KOZLUK GENÇLİK

Y.BALPINAR BELEDİYE 1 – 0 EĞİTİMSPOR
KARŞIYAKASPOR 2 – 7 GENÇLERBİRLİĞİ
GERCÜŞSPOR 2 – 1 PETROLKENTSPOR
BİNATLI GÜVENSPOR 2 – 1 DORUKSPOR

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete