GÜNDEM

Hasankeyf girişinde tehlikeli viraj

Hasankeyf girişindeki keskin viraj, trafik kazalarına davetiye çıkarıyor.

Hasankeyf girişinde tehlikeli viraj
01-12-2023 17:30
01-12-2023 15:11
BATMAN
Google News

 İLÇE GİRİŞİNDE VİRAJLI YOL TEHLİKESİ

Batman’a 15 kilometre uzaklıktaki Hasankeyf ilçesinin şehir merkezine giriş yolu, keskinleşen virajla sürücüler için tehlike oluşturuyor. Tarihi Hasankeyf’in taşınmasıyla oluşturulan yeni yerleşkede trafik kazalarına davetiye çıkaran yolda iyileştirme yapılması isteniyor. İlçe merkezine giriş yolunda sürücüleri bekleyen keskin viraj, kaza riskini beraberinde getiriyor. Batman’dan Hasankeyf’e giden yolcuların ilçe merkezi tabelalarından sonra daralan ve keskinleşen yol, sürücüleri zorluyor.

YÜKSEK BETON DUVARLAR, İLÇE GİRİŞİNDEKİ YOLU GÖRÜNMEZ KILIYOR

İlçe girişinde karayolu tabelaları olmasına rağmen yol kenarındaki yüksek beton duvarlar, ilçe merkezine giriş yolunu görünmez kılıyor. Sürücüyü ani bekleyen keskin virajlı yol, kaza riskini beraberinde getiriyor.

İLÇE GİRİŞİNDE İYİLEŞTİRME YAPILMASI İSTENİYOR

İlçe girişindeki yolda iyileştirme yapılmasını isteyen sürücüler “Batman’dan Hasankeyf’e giderken karayolu tabelalarında şehir merkezi yazıyor. Ancak öyle keskin virajlı bir giriş yolu yapılmış ki yolu sağındaki yüksek beton duvarlardan ötürü görünmesi çok zor. Hızla gelen sürücü, ilçe giriş yolunu görmekte zorlanıyor. Önümüze aniden çıkan bu yolda direksiyon hakimiyetini korumak zorlaşıyor. Beton duvarın yükseltisi indirilmeli, keskin viraj da esnetilmeli. Aksi halde kazalara davetiye çıkarmaktadır” dedi. (Ali Uslu)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Terki diyar
Terki diyar 5 ay önce
Kim istiyor duvar daha güzel bozmayın yazıktır sahipmi var oranın eski yerimizden ettiler ev tapolarımız olduğu halde bize değil yandaşlara yeni yerde evler verildi ikametgah Hasankeyf değil diye kiracıma 3 ev verildi biz yabancı kaldık yayınlasanız bütün bilgiler bende verebilirim
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete