HASANKEYF

HASANKEYF’TE SON İNCELEMELER…

Vali Ahmet Deniz, Hasankeyf İlçesinde incelemelerde bulundu.

HASANKEYF’TE SON İNCELEMELER…
18-05-2018 20:11
Google News

 

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kaymakam Faruk Bülent Baygüven ve Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen tarafından karşılanan Vali Deniz, kaymakamlık binasında mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Vali Deniz, Haziran ayından itibaren Ilısu Barajında suyun tutulacağını ifade ederek, ilçede alt yapı ve üst yapı çalışmalarının tamamlanması için ilgili kurumlara gerekli talimatların verildiğini belirtti. Yeni yerleşkede yapılan 25 yataklı İlçe Devlet Hastanesinin Sağlık Bakanlığı onayından geçtiğini belirten Vali Deniz, ilçeye eğitim alanında da birçok yeni yatırım yapılacağını belirterek, “Yapılan yatırım ve düzenlemelerin tamamlanmasıyla birlikte Hasankeyf bu yeni konseptiyle butik bir ilçeye dönüşmüş olacak” dedi.

HASANKEYF BELEDİYESİNİ ZİYARETETTİ

Toplantının ardından yeni yerleşkesine taşınan Hasankeyf Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Deniz, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ile sohbet etti, yeni belediye binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

ÜÇYOL KÖYÜ’NDE VATANDAŞLARLABİR ARAYA GELDİ

Hasankeyf’e bağlı Üçyol Köyünü ziyaret eden Vali Deniz, DİKA’nın desteğiyle yürütülecek olan Üçyol Ekolojik Köy Projesi alanında incelemelerde bulundu. İhale aşamasında olan proje sayesinde hem Batman hem de köyün kalkınmasına önemli katkılar sağlanacağı kaydedildi.

SAKLI KÖYÜNDE KÖY HALKIYLA BİR ARAYA GELDİ

Kurum müdürleriyle birlikte Saklı Köyüne geçen Vali Deniz, vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti. Köy okullarını da ziyaret eden Vali Deniz, öğrenci ve öğretmenlere kitap hediye etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete