HASANKEYF

HASANKEYF'TE TURİZME HAZIRLIK

Batman Valisi Hulusi Şahin, çeşitli incelemelerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere Hasankeyf İlçesini ziyaret etti.

HASANKEYF'TE TURİZME HAZIRLIK
09-05-2020 20:06
Google News

 

Hasankeyf Kaymakamı Haluk Koç ve tarafından karşılanan Vali Şahin, Ilısu Baraj Gölünde yapılacak taşımacılık, balıkçılık, gezi turları ve ilçe asayiş toplantısına katıldı ve ilçede yapımı tamamlanan limanı inceledi. Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya, Kaymakam Haluk Koç, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, İl Jandarman Komutan Vekili Albay Sakin Boz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet İhsan Aslanlı, Tarım ve Orman Müdür Vekili Mehmet Demir ve İlçe Jandarma Komutanı,  İlçe Emniyet Amiri ile İlçe Yazı İşleri Müdürü katıldı.
Ilısu Baraj Gölünde Yapılacak Taşımacılık, Balıkçılık, Gezi Turları ve İlçe Asayiş Toplantısında, Ilısu Baraj Gölü alanındaki su araçlarının kayıt altına alınması izin ve denetimleri konusunda ilgili kurumların yürüteceği çalışmalar, balıkçılığın geliştirilmesi için yapılması gerekenler, limanların işletilmesi konusunda ilgili kurumların yürüteceği çalışmaların yanı sıra Yeni Hasankeyf Yerleşkesinde imar planına aykırı yapılaşmaya karşı yürütülecek çalışmalar, Hasankeyf-Batman karayolu çevresinde kaçak yapılaşmanın engellenmesi için alınması gereken tedbirler ile baraj gölü etrafında kaçak ve ruhsatsız derme çatma yapı ve işletmelere fırsat verilmemesi için alınması gereken tedbirler ve çalışmalar görüşüldü. 
MÜZE LİMANI İNCELENDİ
Toplantının ardından Vali Şahin, ilçede yapımı tamamlanmak üzere olan Müze Limanı’nı incelerken, yetkililerden yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete