GÜNDEM

HASTA ÇOCUĞU İÇİN ÖZEL HASTANELERE SESLENDİ

Gülistan Işık, beyin felci geçirdikten sonra tekerlekli sandalyeye mahkûm kalan 13 yaşındaki oğlunun tedavisi için özel hastanelere seslendi.

HASTA ÇOCUĞU İÇİN ÖZEL HASTANELERE SESLENDİ
20-08-2017 20:46
Google News

Sara hastası Gülistan Işık, 6 yıl önce kriz geçirdiğinde kucağındaki oğlunu yere düşürdü. Sert zemine düşmesi nedeniyle beyin felci geçiren minik Yusuf, tekerlekli sandalyeye mahkûm kaldı.

TEK İSTEĞİ, OĞLUNUN TEDAVİSİ

Üç tekerlekli araba ile hamallık yapan kocasının bütün gelirini, oğlunun bakımına harcadığını söyleyen 9 çocuk annesi Gülistan Işık “Kuyubaşı TOKİ’de oturuyoruz. Eşimin sabit bir işi yok. El arabası ile hamallık yapıyor. Çocuğum için 3 ayda bir engelli maaşı alıyoruz. Sosyal Yardımlaşma’dan az miktarda çocuk parası alıyoruz. Para falan istemiyorum. Tek isteğim, oğlum Yusuf’un tekrar yürüyüp konuştuğunu görmek. Özel hastanelerde tedavisinin mümkün olduğu söyleniyor. Ama Batman’da gittiğimiz özel hastaneler çok para istiyor. Buna gücümüz yetmediği için oğlumuzu tedavi edemiyoruz. Hastane sahiplerine sesleniyorum, Allah rızası için oğlumun tedavisini yapmamızda bize yardımcı olun” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete