EĞİTİM

HASTANELERE İHALE SEMİNERİ…

HASTANELERE İHALE SEMİNERİ…

HASTANELERE İHALE SEMİNERİ…
18-01-2015 19:38
Google News

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından “ihale kanunu” konulu eğitim semineri için hastane yöneticileriyle bir araya gelecek.

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Teknik Destek Projesi kapsamında düzenlenecek olan eğitim 20–23 Ocak tarihleri arasında Bozooğuları Oteli konferans salonunda yapılacak. 10.00–16.00 saatleri arasında düzenlenecek olan eğitimde profesyonel bir ekipman yer alacağı belirtildi.

DİKA’DA PROJEMİZ BİRİNCİ SEÇİLDİ

Konuya ilişkin açıklama yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu “DİKA kapsamında birinciliğe layık görülen projemiz 12.500 TL hibe desteği kazandı. Bu kapsamda 20-23 Ocak tarihinde 4 gün sürecek eğitim düzenleyeceğiz. Kamu İhale Kanunu Mevzuatı ve EKAP Uygulamaları konulu eğitim semineri, alanında uzman olan Strateji Geliştirme Daire Başkanı Alper Kılıçaslan tarafından verilecek” dedi.

GENİŞ KATILIMLI EĞİTİM DÖRT GÜN SÜRECEK

Eğitimin 4 gün süreceğini belirten Pamukçu “Dört gün sürecek olan eğitimin birinci gününde, Kamu İhale Kanunu Mevzuatı, son güncel değişiklikler, İkinci gün satın alma süreçleri-iş akışları-ihale hazırlık süreci, üçüncü gün KİK kapsamında satın alma yöntemleri- Uygulamalı EKAP kullanımı, İhale sürecinin EKAP’ta tamamlanması, dördüncü gün ise ihale ve satın alma süreçlerinde şikâyet ve itiraz başvuruların değerlendirilmesi gibi konular işlenecek” şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete