GÜNDEM

HASTANENİN İNŞAAT ÇALIŞMALARI DURDU!

İddialara göre, Sağlık Bakanlığı tarafından 2014 yılında yatırım programına alınan ve 2015 yılında inşaatına başlanan 300 yataklı yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin yapımı durdu.

HASTANENİN İNŞAAT ÇALIŞMALARI DURDU!
07-07-2017 20:17
Google News

İLK KAZMA, 2015 YILINDA VURULDU

İki blok halinde yapılacak ve maliyeti 73 milyon lirayı bulacak Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, 11 katlı ve 300 yatak kapasiteli olarak planlandı. Projenin hazırlanmasından sonra tamamlanan ihale süreci ile Gültepe Mahallesi Halil İbrahim Caddesi Yeni Adliye Binası yanında hastane inşaatı için ilk kazma vuruldu. Çalışmalar aralıksız sürerken, 2 ay önce işçiler inşaat alanını terk etti. İnşaat çalışmalarının ansızın durması, kafalarda soru işaretleri yarattı.

YENİDEN İHALE…

Alınan bilgiye göre, Yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin ihalesini alarak yapımını üstlenen firma, inşaatı 2 ay önce tasfiye etti. Bunun üzerine hastanenin yapımı durduruldu. TOKİ tarafından hastaneyle ilgili yeni ihale yapılacağı öğrenildi. İhaleyi alacak firma tarafından inşaat çalışmalarına yeniden başlanacak. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete