EĞİTİM

“HASTANEYE KADIN DOĞUM UZMANI ATANSIN”

Sağlık ve Çevrecilik Derneği (Sağ Çev), Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yaşanan sorunları gündeme getirdi.

“HASTANEYE KADIN DOĞUM UZMANI ATANSIN”
06-03-2015 19:28
Google News

Hastanede kadın doğum uzmanı sıkıntısı yaşandığını belirten Dernek Yetkilileri “Batman’da sağlık ile ilgili sıkıntılar ortaya çıkmaktadır. Bunlardan biri de Kadın ve Doğum Hastanesinde Bayan kadın doğum uzmanı yetersizliğinden dolayı hastaların çektiği sıkıntı ve şikâyetlerdir.

Batman gibi büyük ve gelişen bir ilde kadın doğum alanında devlete ait bir hastanenin olması ve bu hastanede sadece bir bayan doktorun bulunması, bu bayan doktorun haftada bir gün hastalara bakması başlı başına eksiklik ve yanlışlıktır. Aynı zamanda vatandaşa da büyük bir haksızlıktır” açıklamasını yaptı.

SAĞLIK BAKANLIĞINA SESLENDİLER

Açıklamasında Sağlık Bakanlığına seslenen yetkililer “Vatandaşın bu sıkıntısının giderilmesi için Sağlık Bakanlığının çok acil olarak bu işe el atmasını istiyoruz. Kadın Doğum Hastanesine bayan doktorların atanması için ne gerekiyorsa bir an önce yapılmalı, Batmanlı bayanların bu sıkıntıları giderilmelidir” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete