SPOR

“Hata yapma lüksümüz yok”

TPAO Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya, ikinci yarının birinci yarıdan daha zorlu geçeceğini belirterek “Hata yapma gibi bir lüksümüz yok” dedi.

“Hata yapma lüksümüz yok”
08-02-2024 20:30
08-02-2024 18:31
Google News

Hafta sonu Batman’da oynanacak olan Elazığ Spor ve Batman Petrolspor karşılaşması hakkında bilgi veren Kaya “Lider olduğumuz için herkesin gözü bizim üzerimizde. Kendi grubumuzdaki bütün takımların yönetimleri, basın ve spor kamuoyu bizi yakından takip ediyor. Hata yapma gibi bir lüksümüz yok. Daha temkinli ve ayakları yere sağlam basan bir yol grafiği çizeceğiz. Farklı renklere, rakiplere saygı duyarak, ayrıştırıcı ve nefret içeren söylemlerden kaçınarak meselelere sağduyu ile yaklaşarak futbol kamuoyu için örnek ve öncü olmalıyız. Futbol oyununa duyulan sevgi ve rakibe duyulan saygı, tüm camialar için ortak değerler olmalıdır. Provokatif söylemlerin, bu ortak değerlerimizin önüne geçmesine izin vermeyelim. Şampiyonluk yolunda hiçbir taşkınlığa, hiçbir asayiş olayına mahal vermeden büyük bir coşku içinde ilerleyerek yolumuzu bitirmek istiyoruz. Sağduyuyu koruyarak şampiyonluk parolası ile çıktığımız bu sezonu kayıpsız bitmek istiyoruz” dedi.

OYNADIĞIMIZ OYUNLA KENDİMİZİ GÖSTERECEĞİZ.

Elazığ takımını Batman’a yakışır şekilde karşılamak gerektiğini belirten Kaya “Herkes sağduyulu olmalı. Sadece galibiyete odaklanmalıyız. Şehir olarak, taraftar olarak sadece galibiyete odaklanmalıyız. İyi takım kurduk, bu maça çok iyi hazırlandık sahaya bunu yansıtarak 3 puanı almak için savaşacağız. Birlik ve beraberlikle Petrolspor’un güzel yerlere gelmesini istiyorsak takımımıza olan desteği bırakmayalım. Pazar günü stadı doldurarak takımımıza 90 dakikada destek verelim. Petrolspor maçında tam dolu tribünlerin önünde coşkulu bir taraftar desteğiyle galibiyet almak istiyoruz” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete