SPOR

Hatay’dan yenilgiyle döndük

Batman Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı, sezonun 7. haftasında ligdeki 7. maçında deplasmanda karşılaştığı Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü maçında sahada iyi bir performansı sağlamasına rağmen sahadan 75 -64’lik skorla mağlup ayrıldı.

Hatay’dan yenilgiyle döndük
14-11-2022 18:18
Google News

BATMAN ENGELLİLER, DEPLASMAN MAÇINA ÇIKTI

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 1. Liginde mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksinde yapılan müsabakada Hatay Büyükşehir Belediye Spor Kulübüyle karşılaştı.

Müsabakanın ilk periyodunda ortada bir mücadele sergileyen Batman Ekibi, ilk periyodu 18-12 geride kapattı. Ev sahibi Hatay, ikinci periyotta da üstünlüğünü devam ettirdi. 2. Periyot  33-22 ev sahibi ekibin lehine  sonuçlandı . 3 ve 4 periyotlarda güzel bir oyun sergilemesine rağmen Batman ekibi sahadan  75-64’lik skorla yenik ayrıldı. Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, takımdaki engelli sporcularla Batman’ı en iyi şekilde temsil ettiklerini, ama bu maçta iyi bir performans sergileyemediklerini belirtirken “Bu maçta kaybettiğimiz puanları önümüzdeki haftalarda telafi edeceğiz. Ligde daha çok maç var. Batman’ı en iyi şekilde temsil etmekten başka geyemiz yok” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?