EĞİTİM

HATEM KOLEJİ, ŞENLİĞİ FESTİVALE ÇEVİRDİ

Özel Batman Hatem Koleji bu yıl ikincisini düzenlediği, ‘Bahar Şenlikleri’ etkinliğini adeta festivale çevirdi. Öğrenci, veli ve öğretmenlerin yanı sıra, Batman halkının da büyük ilgi gösterdiği ‘2. Geleneksel Bahar şenlikleri’ görülmeye değerdi.

HATEM KOLEJİ, ŞENLİĞİ FESTİVALE ÇEVİRDİ
30-04-2018 19:26
Google News

"BENJAMİN COŞTURDU"

2. Geleneksel Bahar Şenliklerinde, 'O SES TÜRKİYE' finalisti Benjamin davetlilere unutulmaz bir gece yaşattırdı. Davetlileri söylediği birbirinden güzel şarkılarla coşturan Benjamin, Batman’da olmaktan son derece mutluluk duyduğunu söyledi. 2. Geleneksel Bahar Şenlikleri etkinliklerin festivale dönüştüğünün altını çizen Okulun kurucusu M.Zeki Yakut ve Okulun Genel Müdürü Aydın Kahraman; "Etkinliğimize katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Gün boyunca yemek kermesimiz, şişme parklarımız, ödüllü yarışmalarımız, oyunlarımız, çekiliş, palyaço gösterilerimiz, maskot karakterleri, eğlence standları, müzik, uçurtma şenliğimiz, domino adam illüzyon gösterileri, okul korusu, okçuluk ve daha bir çok etkinliğimizle, öğrencilerimizle, velilerimizle, konuklarımızla unutulmaz bir gün geçirdik. Beklediğimizin çok üzerinde ilginin olması bizleri son derce mutlu etmiştir. Bu coşkuyu gördükten sonra, önümüzdeki yıl daha geniş bir program yapmayı düşünüyoruz. Batman halkına güzel bir gün geçirdiysek ne mutlu bizlere.” diye konuştu.

PETROLSPOR TAM KADRO ŞENLİKTEYDİ

Özel Hatem Okullarının düzenlediği '2. Geleneksel Bahar Şenliklerine' Petrolspor takımının futbolcuları, teknik kadro ve yönetimi tam kadro katılım sağlayarak gönüllerince eğlendiler. Hatem Okullarının etkinliklerine büyük önem verdiklerini belirten Petrolspor'lu futbolcular ve yönetimi emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete