GÜNDEM

Havadan trafik denetimi

Batman'da jandarma ve polis ekipleri, trafiğin yoğun olduğu şehir içi, çevre yolu ve kara yollarında helikopterle ortak denetim yaptı.

Havadan trafik denetimi
25-04-2022 10:04
25-04-2022 10:05
BATMAN
Google News

Batman'da İçişleri Bakanlığının Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı kapsamında kentte jandarma ve polis ekiplerince hava destekli denetimler gerçekleştirildi. İl Jandarma Komutanlığında Albay Ümit Alınak, İl Emniyet Trafik Şube Müdürü Fatih Karadeniz'in de katıldığı denetimlerde, şehir içi ve çevre yolu trafiği başta olmak üzere Batman-Diyarbakır, Batman-Siirt ve Batman-Mardin kara yollarında trafik ihlali yapan araçlar havadan tespit edilerek kontrol noktalarına bilgi verildi. İl Jandarma Komutanlığı Trafik Kısım Amiri Jandarma Uzman Çavuş Erkan Şahin, İl Emniyet Müdürlüğü ile ortak trafik denetimi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kara yollarında ağır tonajlılar başta olmak üzere emniyet şeridinde duraklama yapan, şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymayan araçlara yönelik havadan denetim yapıldı. 792 araç denetlendi, 25 araç hakkında cezai işlem uygulandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete