GÜNDEM

HAVALİMANINDA SAĞLIK HİZMETİ DURDURULDU

HAVALİMANINDA SAĞLIK HİZMETİ DURDURULDU

HAVALİMANINDA SAĞLIK HİZMETİ DURDURULDU
28-11-2014 19:34
Google News

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne (DHMİ) bağlı 42 havalimanında 2009 yılından beri sağlık hizmeti veren özel sağlık kuruluşu olan Portclinic, Ankara 5. İdare Mahkemesi tarafından alınan karar gereği, sunulan hizmetlerin bu gece yarısından itibaren durdurulacağını açıkladı.

Konuyla ilgili olarak Portclinic’ten yapılan açıklamada, 2009’dan itibaren DHMİ Genel Müdürlüğü ile imzalanan sözleşmeye istinaden 42 havalimanında sağlık hizmetlerinin bugüne kadar büyük bir profesyonellik ve başarı ile yerine getirildiği belirtildi. Açıklamada "Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından havalimanlarında sağlık hizmetleri alımına yönelik gerçekleşen tüm hizmetler, sağlık hizmeti satın alınmayacağı gerekçesi ile Ankara 5. İdare Mahkemesi kararınca 27 Kasım’dan itibaren durdurulmuş ve sunulan hizmet iptaline karar verilmiştir” denildi.

BATMAN HAVALİMANI DA O LİSTEDE

Buna göre özel sağlık hizmetleri durdurulan havalimanları arasında Antalya Havalimanı, Adana Havalimanı, Trabzon Havalimanı, Batman Havalimanı, Diyarbakır Havalimanı, Elazığ Havalimanı ve Van Ferit Melen Havalimanı ile birlikte 42 havalimanı bulunuyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete