SPOR

HAVUZLARA DAVET

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 07–14 yaş arasındaki tüm çocuk ve gençleri Gençlik havuzlarında verilen yüzme kurslarına katılmaya davet etti.

HAVUZLARA DAVET
28-07-2021 12:43
BATMAN
Google News

Havaların iyice ısınmasıyla birlikte nehir, göl, dere ve çaylarda çocukların kesinlikle yüzmemesini ve bünyelerindeki yüzme kurslarına kayıt yaptırmalarını isteyen Özperk “Yaz ayı boyunca yüzme kursları kayıtlarımız devam ediyor. Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu kurslarımıza katılım sağlamaya davet ediyoruz. Bu yıl boğulma vakalarını kesinlikle duymak istemiyoruz. Hiçbir anne ve baba evladını kaybetmesin. Bunun için yüzme kurslarımıza büyük önem veriyoruz. Bütün kurslarımız ücretsizdir. Yüzme Bilmeyen kalmasın projemiz yaz mevsimi boyunca devam edecektir. Şu anda 3 farklı havuzda eğitimlerimiz uzman personeller tarafından verilmektedir” dedi.

KAYITLAR BİNİ GEÇTİ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Olimpik Yüzme Havuzu, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Teknik ve Mesleki Lisesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve 19 Mayıs Gençlik Merkezinde bulunan portatif yüzme havuzlarında yüzme kurslarına katılım sağlayan öğrenci sayısı Bini geçti. Toplamda 30 antrenörle haftanın 5 günü farklı seanslarda verilen yüzme kurslarında, kayıtlar sezon sonuna kadar devam edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete