TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Hayal Garip'in açıklamaları şaşkına çevirdi!

Çocuklar Duymasın dizisinin eski oyuncusu Hayal Garip'in Serkan K. ile yaşadığı şiddet hakkındaki açıklamaları herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde.

Hayal Garip'in açıklamaları şaşkına çevirdi!
28-03-2024 11:09
Google News

Çocuklar Duymasın dizisi ile tanınan Hayal Garip, 2010 yılında Murat Kahraman Özalp ile evlenmiş ve bu evliliğinden iki kızı dünyaya gelmişti. Ancak 2021 yılında Özalp'ten boşanmıştı. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Garip, geçen yıl aşk yaşadığı Serkan K. 'dan şiddet gördüğünü iddia etti. Instagram hesabından yaptığı açıklamada Garip, Serkan K. 'ya dava açtığını ve bugün de duruşmasının olduğunu belirtti. Garip, açıklamasında "Geçen sene Serkan K. ile birliktelik yaşadım. Sizin şahit olduğu üç kız çocuğuyla mutlu bir fotoğraf verdiğimizdi. Fakat gerçek olan benim bu ilişki içerisinde duygusal ve fiziksel şiddete maruz kaldığımdı" ifadelerine yer verdi. "Şiddet hemen gelmiyor. Önce güven veriyor, şefkat gösteriyor, herkes gitse ben buradayım diyor, tüm eksikleri görüyor, boşlukları dolduruyor. Yerini sağlamladığında başlıyor şiddet. Kötünün içindeki iyiliğe tekrar kavuşacağınız umudu da manipülasyonlar ile geliyor. Gidemiyorsun, kalamıyorsun!" diyen Garip, yaşadığı şiddetin detaylarını da paylaştı.

Açıklamasında, "Asla kurtulmayı başaramadığın kısır bir döngü! Uzaklaşmayı denedikçe daha fazla artan baskı, manipülasyon, fiziksel şiddet beni bu ilişkiye hapsetti. Hakaret, iftira, dayak, dayak, daha çok dayak. Aylar süren bu döngüden çıkmayı güç bela başardım. Sonunda kurtuldum ama çocuklarım ve benim payıma kalan travmalar bazen bizi yorgun düşürüyor" şeklinde konuştu. Garip, açıklamasını destekleyen kişilere teşekkür ederken, dava sürecine de değindi. "28. 03. 2024 Perşembe günü sabah saat 10.

00'da Çağlayan Adliyesi'nde görülecek davam öncesinde başta adalet için ve belki de daha önemlisi başka mağdurlar olmaması için, mücadelemi sizle paylaşmayı uygun gördüm. Biraz da kendimi yalnız hissetmemek için ve başka kadınların da kendilerini yalnız hissetmemeleri için. " dedi. Hayal Garip'in bu açıklamaları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve pek çok kişi tarafından desteklendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete