GÜNDEM

HAYAL ÖTESİ VALS…

Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemiz için yine çok özel bir mekândayız.

HAYAL ÖTESİ VALS…
25-05-2019 00:10
Google News

 

Gap Mahallesi Babil Plaza arkasında Vals Çikolata ve Kahve’nin konuğuyuz. İşletmeci Mehmet Sait Yiğiz karşılıyor bizi. Cafede gezinti yaptıktan sonra başlıyoruz mekânı tanımaya.

5 YILDIR FAALİYETTE

yıldır faaliyette olan Vals Çikolata ve Kahve, her kesime hitap eden, yaratıcı ve orijinal lezzetlerle, Batman’a farklı bir lezzet durağı kazandırmış, nezih bir ortam oluşturmuş.

HAYALLERİNİN PEŞİNDEN KOŞTU, VALS’I AÇTI

Mekân Sahibi Mehmet Sait Yiğiz, henüz küçük yaşlardan beri cafe işletmeyi hayal ediyormuş. Zaman, onu hemşirlik görevine sürüklemiş ama o, hayallerinden vazgeçmemiş. Görevini bırakmış, hayallerinin peşinden koşmuş. Vals Çikolata ve Kahve, işte o hayallerin ürünü… Tam olarak bu yüzden başarılı. Çünkü Yiğiz, işini aşkla ve severek yapıyor.

NEDEN VALS?

Hayalindeki cafeyi açmakla yetinmeyip, çikolatada kendi markasını yaratan Yiğiz “İnsan çikolata yerken serotonin ve endorfin salgılıyor. Vals da Avusturya’da bir dans çeşidi. Çikolata yerken elde ettiğiniz mutluluk ile dans ederken elde ettiğiniz mutluluk aynıdır. Bu hikâyeden yola çıkarak mekânın ismini Vals koydum” diyor.

ÇİKOLATADA KENDİ MARKASINI YARATTI

Kolombiya’dan gelen malzemeler, Malatya’da çikolata haline getiriliyor, soğuk kargo ile Batman’a taşınıyor. Bu çikolatalar, Vals’ta hayat buluyor, şekillendiriliyor. Çikolatalarda şurup kullanılmıyor. Helal Sertifikalı malzemelerden üretiliyor, yüzde yüz doğal ürünler içeriyor. Vals markası ile ikram ediliyor.

45 ÇEŞİT ÇİKOLATA…

Herkesin damak tadı farklıdır, değil mi? İşte Vals, bu yüzden çikolata severler için en doğru adres… Çünkü birbirinden çok farklı 45 çikolata çeşidi var bu mekânda. Yiğiz, gururla anlatıyor işin bu kısmını ve diyor ki “Sütlü, bitter, fıstıklı, meyveli olmak üzere 45 çeşit farklı lezzet hazırlıyoruz. Lazer kesim yapıyoruz, isme özel kutular hazırlıyoruz. Hasta ziyareti, kız isteme, nişan, düğün ve diğer özel günlerde, hayalinizdeki çikolatayı, tam da istediğiniz paketlerde hazırlıyoruz. Aşçılar mutluluk tasarlar ve rüyaları satarlar

CAFE OLARAK DA HİZMETTE

Çikolata satmanın yanında cafe olarak da hizmette Vals. 90 metrekare kapalı alan, 30 metrekare bahçe alanı üzerinde kurulu olan Vals’ta dünya kahveleri, fastfood yiyecekler, kahvaltı çeşitleri, dondurma, baklava çeşitleri, sıcak-soğuk tüm içecekler bulabiliyorsunuz.

 

ÖZEL GÜNLERDE HİZMETİNİZDE

Doğum günleri, yıldönümleri, özel kutlama ve günlerde Vals Çikolata ve Kahve, daha da şık ve gösterişli hale geliyor. İsteğinize göre bu mekânda yenilikler yaptırıp, kendi zevkinize göre süsleyebiliyorsunuz.

SONSÖZ’E ÖZEL İNDİRİM VAR

Her damağa hitap eden ürünlerde, her cebe hitap eden fiyatlar uygulanıyor. Randevu ve sipariş için 0553 397 04 46 numaralı hattan ulaşabileceğiniz mekânda Batman Sonsöz’ün selamını iletenlere özel indirimlerin uygulandığını sakın unutmayın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?