EĞİTİM

HAYATA REHBERLİK PROJESİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından hayata geçirilen Hayata Rehberlik Projesi kapsamında merkezi sınavlara katılacak öğrencilere eğitimler verilmeye başlandı.

HAYATA REHBERLİK PROJESİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI
29-01-2021 16:40
Google News

 

ŞEHİT ŞENAY AYBÜKE KÜTÜPHANESİNDE DÜZENLENDİ
Batman Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi Konferans Salonunda gerçekleşen eğitim programına, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, Vali Hulusi Şahin, Vali Şahin’in Eşi Ebru Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürü Emrullah Aslan, rehber öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

AMAÇ, ÖĞRENCİLERİ SINAVA HAZIRLAMAK
Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, projeyi tanıtırken “Sevgili Gençler, hayatınıza yön verecek olan önemli bir sınava hazırlanıyorsunuz. Bu sınavlara hazırlanırken enerjinizi ve motivasyonunuzu sürekli diri tutmanız gerekiyor. Hayata Rehberlik Projesi kapsamında verilecek eğitimler son derece önemli konulardan oluşuyor. Amacımız sizlere verilecek bu eğitimlerle kaygı düzeyinizi en az seviyeye indirerek sınavlara yeterli bir donanımla girmenizi sağlamaktır. Sevgili Gençler, eğitimler konusunda sizlerin istekleri bizim için çok önemli. Bu projenin uygulanmasında her türlü desteği bizlere sunan başta Sayın Valimize, Değerli Hanımefendi'ye projeyi uygulamaya geçiren Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

MİNİ YARIŞMALAR DÜZENLENDİ

Kurtaran’ın konuşmasından sonra Rehberlik Öğretmeni Kadri Eren, YSK sistemi konulu eğitim verdi. Yapılan sunumun ardından programa katılan öğrencilere kahoot üzerinden yapılan mini yarışma yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete