SPOR

Haydi, Batman, destek zamanı

Ligin bitimine son iki hafta kala zirvede kıran kırana mücadele sürerken kırmızı-beyazlı temsilcimiz ise önce kendi evinde Pazarspor ile karşılaşacak, ardından Turgutluspor’a konuk olup ligi tamamlayacak.

Haydi, Batman, destek zamanı
16-04-2024 16:40
16-04-2024 16:42
BATMAN
Google News

ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI

Ligin bitimine son iki hafta kala TPAO Batman Petrolspor, 54 puanla liderliğini sürdürürken en yakın takipçisi Elazığspor 52 puan 2’inci, Karşıyaka ise 51 puanla ligde 3’üncü sırada yer alıyor. Kıran kırana geçen zirve yarışında kırmızı-beyazlı temsilcimiz geri kalan son iki maçını da kazanarak rakiplerinin puan kabını beklemek istemiyor.

BATMAN’IN TOPYEKÜN DESTEĞİ GEREKİYOR

Batman Petrolspor, bu hafta kendi sahasında oynayacağı Pazar’dan üç puan ile ayrılmanın mücadelesini verirken, şehrin bütün dinamiklerinden destek bekliyor. Ligin son iki haftasına girilirken Batman’da şampiyonluk atmosferinin oluşması için topyekûn mücadele bekleniyor.

ŞEHİR BAYRAKLARLA SÜSLENMESİ GEREKİR

Ligin son iki haftasında, Batman’da şampiyonluk havasının oluşması için ilgili kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşlardan destek bekleniyor. Pazar günü Batman’da oynanacak olan Pazarspor-Petrolspor maçında tribünlerin dolması ve şehrin Petrolspor bayrakları ile süslenmesi isteniyor.

BÜYÜK MAÇA DAVET…

Batman Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Zihinler Yarışıyor programında Petrolspor’a destek çağrısı yapıldı. Öğrenciler, etkinlikte Petrolspor için slogan attı. Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, bu hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde Pazarspor ile oynanacak maça öğrencileri davet etti. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete