SPOR

"HAYDİ BATMAN MAÇA..."

TFF 3. Lig 3. Grupta kümede kalma mücadelesi veren Petrolspor’da, Kırmızı Beyazlı yönetim Pazar günü oynanacak olan Nazilli Belediyespor müsabakası öncesinde taraftarlara çağrıda bulunularak maça davet edildi.

"HAYDİ BATMAN MAÇA..."
17-01-2020 20:29
Google News

 

Petrolspor basın sözcüsü Emin Çelik, bu kentte yaşayan herkesi ve herkesimi Pazar günü oynanacak olan Nazillispor maçına davet etti. Sözcü Emin Çelik; "Futbol, dolu tribünlerle daha güzel, bizde Batmanlıları Nazililspor maçına davet ediyoruz” dedi.

AHMET İÇİN MAÇA GELİN

TFF 3.lig 3.grup temsilcimiz Petrolspor tribünlerini sporseverler ile doldurmayı hedefliyor. Taraftarlar ile maçlara güzellik katacağını ifade eden Çelik, “Kümede kalma mücadelesi veriyoruz. Önemli bir maça çıkıyoruz. Ama bu maçın diğer bir  anlamı ve önemi var. Nazililspor maçının gelirlerini tedavi sürecinde olan Küçük Ahmet için bağışlayacağız. Batmanlıları bu maça bekliyoruz.”

HER MAÇIMIZ FİNAL HAVASINDA

Her maçlarının final havasında olduğuna dikkat çeken Çelik, “Bu maçta taraftarlarımıza güzel bir futbol izlettirerek 3 puan hediye etmek istiyoruz. Teknik ekibimiz, futbolcularımız ve yönetim kadromuz buna inanıyor. Nazillispor müsabakasında tüm stadın dolacağına inanıyorum. Taraftarlardan her zamanki desteklerini arttırarak sürdürmelerini istiyoruz. Bu güne kadar hep yanımızda olan taraftarlarımızın desteğinin şampiyonluk kadar önemli kümede kalma mücadelesinde de görmek istiyoruz. Bu desteği verirken taraftarlardan ricamız kulübümüzün ceza almaması için kötü tezahüratta bulunmamalarını istiyoruz. Fedakar taraftarlarımızın bu desteğinin sonucu onlara sezon sonunda kümede kalma başarısını göstererek hediye edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete