SPOR

HAYDİ BİSMİLLAH

Sezona kısıtlı bir bütçe ile mütevazı bir kadro kuran Kırmızı Beyazlı ekibimiz sezona Pazar günü Tokat Erbaaspor deplasmanı ile start veriyor.

HAYDİ BİSMİLLAH
18-09-2020 18:00
Google News

 

Alternatifi az, kapasitesi sınırlı bir kadroyla bir kolej takımı oluşturmak isteyen Teknik Direktör Özgür Vurur ve yönetimin ilk sınavı yarın Erbaaspor maçı ile başlıyor.
Geçtiğimiz sezonun devre arasında kurulan ancak beklenen futbolu bir türlü sergileyemeyen pahalı kadro mu?
Yoksa kısıtlı ancak dengeli bir kadro ile takım olmak isteyen, ve göze hoş gelen bir futbol sergileme niyetinde olan Özgür hocanın mütevazı kadrosu mu daha başarılı olacak?

DOĞANAY DÜDÜK ÇALACAK
Yarın Erbaa ilçe stadında Pandemi dolayısıyla seyircisiz oynanacak maçta Konya Bölgesi hakemlerinden Ramazan Doğanay düdük çalacak. İlk defa profesyonel ligde düdük çalacak olan Doğanay'ın yardımcılıklarını yine Konya Bölgesi Klasman Hakemlerinden Abdülhamit Söyler ve Afyon Bölgesi Klasman Hakemlerinden Kurtuluş Aslan yapacak. Dördüncü hakemlik görevini ise yine Konya Bölgesinden Ahmet Resuloğlu yapacak.

GALİBİYETİMİZ BULUNMUYOR
Yarın deplasmanda kozlarımızı paylaşacağımız Erbaaspor'u daha önce hiç mağlup edemedik.
Daha önce 6 kez karşılaştığımız Tokat ekibi karşısında 3 beraberlik alırken 3 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Bu maçlarda rakip ağlara 3 gol gönderebilen kırmızı beyazlı ekibimiz kalesinde 9 gol gördü.
Petrolspor gibi düşük bir bütçeyle transferler yapan Erbaaspor'a karşı kırmızı beyazlı takıma gönül veren taraftarların takımımızdan ve Özgür hocadan tek beklentisi rakibi deplasmanda vurup lige galibiyet ve yüksek moralle başlamak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete