SPOR

HAYDİ PETROL BİR DAHA

HAYDİ PETROL BİR DAHA

HAYDİ PETROL BİR DAHA
23-02-2021 20:56
Google News

 

13 Haftalık galibiyet hasretine  güzel futbol, bol gollü Elazığ Karakoçanspor galibiyetiyle son veren Petrolspor Perşembe günü ligde kalma şansını devre arası yaptığı ciddi transferlerle sonuna kadar zorlamak isteyen Yalovaspor'a konuk oluyor.
Devre arası transferlerin takıma yavaş yavaş adapte olmaya başladığı Kırmızı - Beyazlı ekibimizde hedef Karakoçanspor galibiyetinin verdiği moralle Yalovaspor'u  deplasmanda yıkıp alt sıralardan hızla uzaklaşmak.
YALOVASPOR'U TANIYALIM
Geride kalan 21 haftada aldığı 3 galibiyetin tamamını deplasmanda alan kırmızı yeşilli ekip iç sahada henüz galibiyetle tanışamadı.
Son sırada ki Cizrespor'un bir basamak üzerinde yer alan Yalovaspor topladığı 15 puanın sadece 4 puanını evinde alabildi. İç sahada oynadığı 10 maçtan 4 beraberlik 6 mağlubiyet alırken attığı 7 gole karşılık kalesinde gördüğü 19 golle evinde en çok gol yiyen takım oldu.
DEVRE ARASI TRANSFERLERİ İLE DİKKAT ÇEKTİ
Ligde kalmak için devre arası kesenin ağzını açan Yalovaspor yönetimi önemli isimleri kadrosuna katarak mücadeleyi son haftaya kadar bırakmayacağı mesajını verdi.
Başarısız geçen ilk devrenin ardından Teknik Direktör Murat Akan ile yollarını ayırarak takımı eski oyuncuları Hakan Macit'e emanet eden Yalovaspor, Modafen'den sol bek Doğan Zincir, Ağrıspor'dan stoper Ferat Yaşar, Çatalcaspor'dan sağ bek Ramiz Ok, AfjetAfyonspor'dan 34 yaşındaki tecrübeli sağ kanat oyuncusu Ferit Erişci, Zonguldak Kömürspor'dan golcü oyuncu Sinan Uzun, Belediye Derincespor'dan orta saha oyuncusu Doğancan Aynacı ve Fethiyespor'dan ligin en başarılı 10 numaralarından merkez orta saha oyuncusu Turgay An'ı kadrosuna katarak güçlenen Yalovaspor ikinci devre oynadığı 5 maçtan 1 galibiyet 3 beraberlik 1 yenilgi alarak 6 puan topladı.
YALOVASPOR İZLENİMLERİM
Ligin dibinden kurtulmak için Petrolspor karşısında var gücüyle mücadele edecek olan kırmızı yeşilli ekip, son derece agresif, saldırgan ve sabırsız bir oyun tarzıyla mücadele edeceğinden bir an önce gol bulmak için saldıracak ve en önemli zaafı olan savunmasında açıklar verecektir. Dikkatli ve sabırlı bir oyun tarzını tercih ederek özellikle Karşıyaka maçında izlediğim kadarıyla gerek kalecileri Ahmet Pekgöz'ün yan toplarda ki inanılmaz hatalarının yanı sıra, savunmalarının rakibin kenarlardan yaptıkları ataklar, gerekse duran toplardan ceza sahasına yapılan ortalarda doğru pozisyon alamamalarını iyi değerlendirmemiz lazım.
DİKKAT !
Yalovaspor'un savunmamıza ve kalecimize en büyük tehditleri Sinan Uzun, Turgay An, Fatih Taşdelen ve Cemal Doğu'ya aman dikkat ! Diyorum.
RAKİBİ CİDDİYE ALIN
Petrolspor'lu oyuncu ve teknik heyetimize tavsiyem ise, Karakoçan galibiyetinin moral ve özgüvenini taşımalarını ancak o maçı kesinlikle unutarak çok zor geçeceğine inandığım Yalovaspor'u ciddiye almaları ve mücadeleyi 90 dakika boyunca bırakmamaları yönündedir. 

Başarılar Petrolspor'umuz...

Hazırlayan : Harun Katmaz

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete