SPOR

Haydi, Petrol; vurduğun gol olsun!

TFF 3. Lig 2. Grup'ta nefes kesen şampiyonluk mücadelesi yaşanıyor. Ligde son iki haftaya girilirken, zirvede yer alan takımlar arasında büyük bir çekişme var. Bu hafta sonu, kendi sahasında Pazarspor'u ağırlayacak olan TPAO Batman Petrolspor'un galibiyeti, en yakın rakibi Elazığspor'un ise puan kaybetmesi halinde temsilcimiz şampiyonluğunu ilan edecek.

Haydi, Petrol; vurduğun gol olsun!
19-04-2024 10:43
19-04-2024 10:46
BATMAN
Google News

TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk düğümü bu hafta sonu çözülebilir. TPAO Batman Petrolspor, Elazığspor ve Karşıyaka şampiyonluk yarışının içinde bulunan takımlar olarak dikkat çekiyor. TPAO Batman Petrolspor 54 puanla zirvede yer alırken, Elazığspor 52, Karşıyaka ise 51 puanla takiplerine devam ediyor. Grubun 29. haftasında Batman Petrolspor, hafta sonu evinde play-off mücadelesi veren Pazarspor'la, Elazığspor sahasında küme düşmesi kesinleşen Sapanca Gençlikspor'la ve Karşıyaka da yine evinde kümede kalma mücadelesi içinde olan Hacettepe 1945 ile karşılaşacak.

PETROL ŞAMPİYONLUĞUNU BU HAFTA İLAN EDEBİLİR

Pazar günü Pazarspor'u ağırlayacak olan TPAO Batman Petrolspor'un galibiyeti, en yakın rakibi Elazığspor'un ise puan kaybetmesi halinde temsilcimiz şampiyonluğunu ilan edecek. Öte yandan ligin bitimine son iki haftaya girilirken lider Batman Petrolspor kendi evinde 11 maçtır kaybetmezken Pazarspor ise deplasmanda 6 maçtır kazanamıyor. (Necdet Çakır)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete