GÜNDEM

HAYRİ BABA, GÜLMEZ’İ ZİYARET ETTİ

Son günlerde sık sık Petrolspor hakkında yazı yazan Takvim Gazetesi yazarı Hayri Ülgen, Başkan Aydın Gülmez’i ziyaret etti.

HAYRİ BABA, GÜLMEZ’İ ZİYARET ETTİ
12-06-2014 12:50
Google News

Yeni sezon hazırlıkları için hummalı bir çalışma içerisine giren Petrolspor Başkanı Aydın Gülmez, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, AK Parti Batman Eski İl Başkanı Ömer El ve Takvim Gazetesi spor yazarı Hayri Ülgen’i ağırladı. Başkan Aydın Gülmez konuyla ilgili olarak “Takvim Gazetesi spor yazarlarından Hayri baba’nın kulübümüzle ilgili olumlu değerlendirmelerine teşekkür ediyorum, bu tür yazılar bizleri olumlu motive ediyor” dedi.

BATMAN’A ŞAMPİYONLUK YAŞATACAKLAR…

Önceki gün yayınlanan yazısında Teknik Direktör Mehmet Şahan'ı yıllardır tanıdığını, çalışkan, dürüst, işini seven bir teknik adam olduğunu yazan Ülgen yazısının bir bölümünde “Petrolspor takımında hedef şampiyonluktur. Başkan Aydın Gülmez’le muhteşem bir ikili oluşturdular. Yönetimi ile berabere şehirde de yeni bir heyecan hakim. İnanıyorum ki Mehmet Şahan, Başkan Aydın Gülmez, emektar futbolcu Reşit Kaygu ve taraftarlar el ele verip Batman'a şampiyonluk yaşatacaklardır” değerlendirmesinde bulunmuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?