YAŞAM

Hayvanları kendi elleriyle beslediler

Bir Kalp Bin Umut Derneği, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde Batman Organize Sanayi Bölgesinde sokak hayvanlarına yönelik besleme etkinliği düzenledi.

Hayvanları kendi elleriyle beslediler
05-10-2022 13:04
05-10-2022 17:50
BATMAN
Google News

Etkinlikte kendi elleriyle sokak hayvanlarını besleyen Batman Valisi Ekrem Canalp'in eşi Ayten Canalp, sokak hayvanlarına sahip çıkılmasını isterken “Tercih ve seçim şansı olmayan, dilleri olmayan can dostlarımızı bir gün değil her gün korumaya, sevmeye özen göstermemiz lazım. Bu can dostlarımıza sahip çıkacak olan bizleriz. Bizlere emanet olan bu can dostlarımız için evlerinizin, kapılarımızın önüne bir kap su, bir kap mama koymayı lütfen unutmayalım. Onların yaşam alanlarını biz insanlar yakarak, kirleterek maalesef doğal dengelerini bozuyoruz. Onlarla birlikte dünyada, canlılarla birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz” dedi.

“SEVGİ EN BÜYÜK KORUYUCUDUR”

Bir Kalp Bin Umut Derneği Başkanı Veysi Mercimekçi ise “Etkinliğimizde bize eşlik eden değeri hanımefendi Ayten Canalp'e teşekkür ediyoruz. Onunla birlikte bize destek veren ve Batman Belediyesi Doğa Koruma Müdürlüğü, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, Gençlik merkezinin yanı sıra HAYDİ ve Zübeyde Hanım İlkokulu Öğrencileri olmak üzere bize destek veren herkese teşekkür ederiz. Etkinliğimize 150 öğrenci, 8 kurum ve STK destek sağlamıştır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete