SİYASET

HDP, 3.yolu anlattı

HDP Batman İl Örgütü ve Merkezi Seçim İşleri Komisyonu öncülüğünde Petrol-İs Sendikası Konferans Salonunda 3.Yol Siyaseti ve Seçim Stratejisi konulu panel düzenlendi.

HDP, 3.yolu anlattı
05-02-2023 14:42
05-02-2023 14:43
Google News

YA BAŞARACAĞIZ YA BAŞARACAĞIZ

Panele konuşmacı olarak İl Eş Başkanı Hürriyet Kaytar, HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca, TJA Aktivisti Ruken Işık, HDP Merkezi Seçim İşleri Komisyonu Üyeleri Necati Pirinçioğlu ve Ferit Akyüz katıldı. İl Eş Başkanı Hüseyin Sarik “Önümüzdeki süreç ve genel seçimler bizler adına varlık ve yokluk anlamına geliyor. Bu varlık ve yokluk mücadelesinde inanıyoruz ki başarıyla çıkacak olan HDP ve Kürtlerdir. Ya başaracağız ya başaracağız ya başaracağız” dedi.

“KİLİT PARTİYİZ”

Batman Milletvekili Feleknas Uca ise “Uzun bir mücadele hattından gelen partimiz bugün Türkiye’de kilit parti ve yönetimin en güçlü alternatifi konumundadır. Eğer önünüzdeki sürece güçlü bir cevap olabilirsek bundan sonra hiç kimse Kürtleri hesaba katmadan siyaset yapamayacaktır” dedi.

HDP teşkilatları, DBP ve Yeşiller Partilerinin Teşkilatları kürsüye çıkarak birlikte mücadele fotoğrafı çektirdi. Panel, basına kapalı olarak devam etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Mayıs 2024 e-gazete