SİYASET

HDP, BATMAN’IN SORUNLARINI GÜNDEME TAŞIDI

HDP Genel Merkezi’nin “durmayalım, dur diyelim” adlı siyasal çalışması ile Batman’da yaşanılan sorunlar gündeme getirildi.

HDP, BATMAN’IN SORUNLARINI GÜNDEME TAŞIDI
15-08-2017 20:14
Google News

HDP Genel Merkezi tarafından hazırlanan “durmayalım, dur diyelim” adlı siyasal çalışması Batman’da start aldı. HDP Batman İl Eşbaşkanlığı tarafından düzenlenen basın açıklamasıyla maddeler halinde oluşan iddialar, kamuoyu ile paylaşıldı.

“70 ANTRANÖRÜ HALKA İZAH ETMELİDİR”

Basın açıklamasında, “Hasankeyf tarihi yapısı ve dokusuyla sular altında bırakılamaz. Batman Belediyesi de dahil olmak üzere devlet yapılanması ve işleyişi, cemaat ve tarikatların kadro yuvası haline getirilemez. Batman ve Batmanlının emek ve değerleriyle yaratılmış tüm alt yapı ve üst yapı çalışmaları ihalelerle, ahbap çavuş ilişkilerine peşkeş çekilemez. Sokaklarımızda uyuşturucu fuhuş, kumar, bahis, faiz-tefe gençlerimiz üzerinden bu denli yaşanıyorken, halkın huzur ve güvenliğini sağlamakla yükümlü devlet işleyişinin tüm enerji ve çalışmalarını demokratik örgütlenmeleri sindirmeye harcamaları doğru değildir. Belediyenin bünyesinde spor çalışmaları yokken bile 70 antrenörün işe alınmasının halka izah edilmeyişi kabul edilemez” denildi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete