SİYASET

HDP’DE 1 MART SEFERBERLİĞİ...

HDP’DE 1 MART SEFERBERLİĞİ...

HDP’DE 1 MART SEFERBERLİĞİ...
09-02-2015 18:50
Google News

Halkların Demokratik Partisi (HDP), 1 Mart Pazar günü Batman’da İl Kongresini gerçekleştirecek.

1. Olağan Kongresinin hazırlıklarını sürdüren HDP, Real Konak Hotel’de yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya Milletvekili Ayla Akat Ata, Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, Parti Meclis Üyesi Abdurrahman Doğar, HDP İl Başkanı Mahmut Çiftçi, İl Genel Meclis Eş Başkanları Emine Arslan ile Salih Altun katıldı.

ÖTEKİLEŞTİRİLEN KESİMLERİ BİR ÇATI ALTINDA TOPLAYACAĞIZ

HDP tarafından hayata geçirilen “Yeni Yaşam” Projesi hakkında bilgi veren Parti Meclis Üyesi Abdurrahman Doğar “1 Mart’ta HDP Genel Eş Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ’ın, DTK Genel Başkanlarının, aydınların ve yazarların katılımıyla Atatürk kapalı spor salonunda İl Kongresini gerçekleştireceğiz. Kapalı spor salonunun dışına LED ekranlar kuracağız. Yeni Yaşam projemizle AK Parti, CHP ve MHP tarafından ötekileştiren bütün kesimleri bir çatı altında toplayacağız” dedi.

MAHALLELERDE SANDIK KURACAĞIZ

İl Başkanlığı adayları için halktan öneri aldıklarını söyleyen İl Başkanı Mahmut Çiftçi ise “Batman halkının iradesi sandığa yansısın, halk kendisini temsil edecek en güçlü ismi bulsun diye halktan İl Başkanı adayları için önerilen isimleri alacağız. Bunun için 5 kişilik sekretarya kurduk. 20 Şubata kadar önerileri alacağız. Aday sayısı çok olursa mahallelerde sandık kuracağız” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?