SİYASET

HDP’DE ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Milletvekili Adayları, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

HDP’DE ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI
26-10-2015 18:57
Google News

İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret eden Batman Milletvekili Adayı Saadet Becerikli, kurum personelleriyle sohbet etti. 7 Haziran seçimlerinden sonra yaşanan sürece dikkat çeken Becerikli, barış sürecinin tesisi için 1 Kasım’da HDP’nin desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Koalisyona yanaşmayan partiler yüzünden 7 Haziran’da ortaya çıkan halk iradesinin tanınmadığını ve ülkenin erken seçime sürüklendiğini ifade eden Becerikli, partisinin seçim beyannamesine ilişkin kurum personellerine bilgi verdi.

TUNÇ, DİŞ HASTANESİ’NDEYDİ

Batman Milletvekili Adaylarından Kadir Tunç ise çalışmalarını Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde sürdürdü. Hastane yönetimi ve çalışanlarıyla sohbet eden Tunç, hasta ev hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Tunç, 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çekerek halktan destek beklediklerini vurguladı.

HDP, ESNAFTAN DESTEK İSTEDİ

HDP il yönetimi, 1 Kasım seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşı ziyaret eden HDP’liler, ev ve işyerlerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çekiyor. Şehir Otogarı’nda otobüs firmalarını ziyaret eden HDP’liler, 7 Haziran’dan sonra yaşanan çatışma ortamının sona ermesi için 1 Kasım seçimlerinde HDP’nin desteklenmesi gerektiğini belirtiyor. Lüks Batman Firmasını ziyaret ederek Firma Sahibi Yılmaz Gülçek ile görüşen HDP’liler “7 Haziran’da halkın iradesini görmezden gelenler, ülkeyi 1 Kasım seçimlerine sürükledi. Halklarımız, 1 Kasım seçimlerinde bunlara en büyük cevabı verecektir” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete