SİYASET

HDP’DE KONGRE HAZIRLIKLARI

HDP Batman İl Teşkilatı, Pazar günü saat 10.00’da Eş Genel Başkan Figen Yüksekdağ’ın katılımı ile Roza Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan 1. Olağanüstü Kongrenin hazırlıklarını sürdürüyor.

HDP’DE KONGRE HAZIRLIKLARI
18-04-2016 21:32
Google News

Kongre hazırlıklarına ilişkin bilgi veren Genel Merkez Parti Meclis (PM) Üyesi Mehmet Ay, halkla bütünleşen ve tüm kesimleri kucaklayan bir teşkilatla barış mücadelesine devam edeceklerini söyledi. HDP’nin Türkiyelileşme projesine ilişkin bilgi veren PM Üyesi Ay “Bugüne kadar sivil toplum örgütleriyle, şahıslarla, kanat önderleriyle yoğun görüş ve tartışma sürecine girdik. HDP’nin projesi Türkiyelileşme Projesidir. Savaş politikalarına karşı barışı dayatan bir politika izliyoruz. Kürt halkı ve Türkiye halklarının hak ve özgürlüğünü savunuyoruz. Buna karşı geliştirilen dokunamazlıkları kaldırma tartışmalarına teslim olmayacağız. Çünkü halkların özgürlüğünü savunan tek parti HDP’dir” dedi.

“YENİ SÜREÇTE YİNE İDDİALIYIZ”

Pazar günü gerçekleşecek olan 1. Olağanüstü Kongresine tüm Batman halkını davet eden Ay “Halkla bütünleşen, halkın bütün sorunlarıyla ilgilenen ve çözüme kavuşturan bir parti olarak kongre süreciyle birlikte iddiamızı daha da büyütüyoruz. Halkı, tüm kesimi kucaklayan, tüm kesimle iş yapabilen bir HDP bekliyor. Batman’da çok güçlü bir yönetim oluşturacağız. Halkımızdan gelen eleştirileri ve yetersizliklerimizi dönüştürerek güçlü bir HDP ile bu kongreden çıkacağımıza inanıyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete