SİYASET

HDP’DE SEÇİM ÇALIŞMALARI TAM GAZ!

HDP Milletvekili Adayları Ali Atalan, Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve Hasan Yağız, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

HDP’DE SEÇİM ÇALIŞMALARI TAM GAZ!
26-05-2015 19:27
Google News

BECERİKLİ, KENT MERKEZİNDEYDİ

Milletvekili Adayı Saadet Becerikli, Parti Meclis Üyesi Osman Ergin ve HDP İl Başkanı Rojda Sürücü ile birlikte Kin Em Parkı ve çevresindeki esnafı ziyaret etti. HDP broşürlerini esnafa dağıtan Becerikli, HDP’ye destek verilmesini istedi.

YAĞIZ, BEKİRHAN’DAYDI

Bekirhan Beldesi’nde çalışma yürüten Milletvekili Adayı Hasan Yağız da çalışmalarının ardından beldeye bağlı Camili, Waremele, Şalure, Gazezuri, Tumo, Mecburköy, Melkis, Dahlıke, Baştirme, Golatawe, Mezre, Dere, Evye ve Şelmo Köylerini ziyaret etti.

ATALAN, KOZLUK’TAYDI

Milletvekili Adayı Ali Atalan, seçim çalışmaları kapsamında Kozluk’a gitti. Bir ay önce kaybolan ve geçtiğimiz hafta cansız benine rastlanan Erken Erkut’un taziyesini ziyaret eden Atalan, ilçeye bağlı Kumlupınar, Kocabey Mezrası, Yapraklı, Yıldızlı, Kale, Unsaldı, Yeşilpınar, Gıresor, Ayromiye, Xıncıka, Gunde Çaye, Sphiye, Seyithefe, Daraguzin, Gürpınar, Yeşiltepe ve Yankılı Köylerini ziyaret etti.

ACAR BAŞARAN, SASON’DAYDI

Milletvekili Adayı Ayşe Acar Başaran ise Sason’da seçim çalışmalarını sürdürdü. İlçe merkezi ve köylerini ziyaret eden Acar Başaran, HDP için destek istedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete