SİYASET

HDP’DE STK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

HDP Batman Milletvekilleri, İl Eş Başkanları ve İl Yönetimi’nden oluşan heyet, sivil toplum kuruluşlarına (STK) yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

HDP’DE STK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
23-05-2016 20:25
Google News

 “ESNAFIN GÜCÜNÜN FARKINDAYIZ”

Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret eden Batman Milletvekilleri Saadet Becerikli ve Ayşe Acar Danışman ile İl Eş Başkanları İkram İrgi ve Fatma Kapalıgöz, Oda Başkanı M. Salih Kaplan tarafından karşılandı. Oda’nın çalışmalarına ilişkin bilgi alan ve esnafın gücüne dikkat çeken HDP’li heyet, esnafın sorunlarını her platformda savunmaya devam edeceklerini söyledi.

“ANTİDEMOKRATİK MÜDAHALELERLE KARŞILAŞIYORUZ”

Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Talat Kara’yı da ziyaret eden HDP’liler, önceki gün Batman’da Demokratik Siyaset Buluşması gerçekleştirmek istediklerini ancak polisin sert müdahalesi ile karşılaştıklarını hatırlatarak, antidemokratik uygulama ve müdahalelerin sona ermesi gerektiğini savundu.

ECZACILARLA BULUŞTULAR

Batman Eczacılar Odası Başkanı Adnan Bayhan’la bir araya gelen Batman Milletvekilleri Saadet Becerikli ve Ayşe Acar Başaran ile İl Eş Başkanları İkram İrgi ve Fatma Kapalıgöz, özgürlük ve barış mücadelesinde HDP’ye destek istedi. HDP’li heyet, STK, esnaf ve halk buluşmalarının devam edeceğini açıkladı. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete