SİYASET

HDP’DEN HALK BULUŞMASI VE AŞIYA DAVET

HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca ve görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir, gazetemiz Sonsöz’ü ziyaret ederek, Cumartesi Günü Newroz Alanı’nda gerçekleştirilecek olan halk toplantısı hakkında bilgi verdi.

HDP’DEN HALK BULUŞMASI VE AŞIYA DAVET
11-08-2021 22:46
BATMAN
Google News

BULDAN VE BAYINDIR, BATMANLILARA SESLENECEK

Yurdun farklı bölgelerinde Kürtlere yönelik gerçekleşen ırkçı saldırılar, HDP’nin kapatılmasına ilişkin atılan adımları ve gözaltıları protesto etmek amacıyla illerde halk buluşmaları düzenleyen HDP, Cumartesi Günü Batman’da olacak. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, HDP’liyiz Her Yerdeyiz temasıyla saat 18.00’de Batman Newroz Alanında gerçekleştirilecek olan halk buluşmasında Batmanlılara seslenecek. Halk buluşmasının duyurusunu yapmak amacıyla Batman’ı sokak sokak gezen partililer, Gazetemiz Sonsöz’ü de ziyaret etti. Vekil Uca “Halkımızla güç birliği yapmak için bu buluşmaya tüm Batmanlıları bekliyoruz” dedi.

AŞIYA DAVET

Görevden uzaklaştırılan Eş Başkan Demir, koronavirüs vakalarının hızla arttığı Batman’da aşılama oranının yükseltilmesi için halk buluşmasına gelecek tüm Batmanlıları aşı olmaya davet etti. Demir, miting alanı girişine Sağlık Müdürlüğü tarafından aşı standı kurulmasını önerdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete