SİYASET

HDP’den mitinge davet

HDP Batman İl Teşkilatı, ‘çözüm bizde, savaşa ve sömüre hayır’ konulu basın açıklaması yaparak, vatandaşları 6 Ağustos’ta yapılacak olam Diyarbakır Mitingine davet etti.

HDP’den mitinge davet
02-08-2022 14:40
02-08-2022 15:47
BATMAN
Google News

Basın açıklamasına HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, İl Eş Başkanları Hürriyet Kaytar ve Hüseyin Sarik ile partililer katıldı.

"TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR"

Basın açıklamasında konuşan Milletvekili Ayşe Acar Başaran "Talana, haksızlığa ve her türlü sömürüye karşı bu topraklarda eşit ve özgür yaşamı esas alan halklarımızla Amed İstasyon Meydanında buluşuyoruz. Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz ve çok sayıda milletvekilinin yanı sıra sanatçı Murat Demir’in katılacağı görkemli mitingimize onbinlerin katılımı bekleniyor. Barış, özgürlük, eşitlik, adalet ve demokrasinin kazanabilmesi için, faşizme karşı demokrasiden yana olan tüm kesimlerle yan yana, omuz omuza yürütülen mücadelenin daha da yukarıya taşınması ve savunduğumuz mücadele değerlerini toplumsallaştırmak adına tarihi bir öneme sahip olan Amed mitingimize tüm halkımızı bekliyoruz. 6 Ağustosta Batman olarak çok güçlü bir katılım ve coşkuyla Amed İstasyon Meydanında olacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete