SİYASET

HDP’Lİ ADAYLAR BATMAN’DA...

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Milletvekili Adayları Ali Atalan, Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve Hasan Yağız, konvoylarla kent girişinde karşılandı.

HDP’Lİ ADAYLAR BATMAN’DA...
12-04-2015 20:48
Google News

Adayları karşılayanlar arasında Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, HDP İl Eş Başkanları Rojda Sürücü ve Abdulbari Karaağaç, DBP İl Eş Başkanı Mehmet Candemir, HDP’den listeye giremeyen aday adayları, sivil toplum örgütü temsilcileri de yer aldı. Bardakçılar tesisinde kalabalık bir kitle tarafından karşılanan adaylar, yüzlerce araçlık konvoy ile kent merkezine doğru hareket etti.

PROVOKASYONLARA GELMEYECEĞİZ

Seçim otobüsünün üzerine çıkan ve halkı selamlayan Batman 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Atalan “Kürt halkı ve Batman halkı, mücadelesini kararlı ve onurlu bir şekilde nasıl buraya kadar getirdiyse, 7 Haziran seçimlerinde de bu duruşunu sürdürerek tarihini tayin edecektir. Bu süreci provokasyonlara gelmeden başarılı bir şekilde geçireceğiz” dedi. Batman Milletvekili Ayla Akat Ata ise seçimlerde tüm güçleriyle çalışacaklarını belirterek, herkesi seçim çalışmalarına aktif bir şekilde katılmaya çağırdı. Adayların şehir turu, HDP il teşkilatı önünde sona erdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete