SİYASET

HDP’Lİ ADAYLAR, BOŞ DURMUYOR

Erken Genel Seçimlere yaklaşıldıkça siyasi partilerin seçim çalışmaları da hız kazandı.

HDP’Lİ ADAYLAR, BOŞ DURMUYOR
21-10-2015 18:27
Google News

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar Batman’ı sokak sokak gezen Halkların Demokrat Partisi (HDP) Batman Milletvekili Adayları, sürece ilişkin değerlendirmeler yapmanın yanı sıra özyönetime ilişkin de bilgi veriyor.

TUNÇ, GÜNEYKENT’TEYDİ

Milletvekili Adaylarından Kadir Tunç, Güneykent Mahallesi’ni ziyaret etti. Halkın beklentilerini dinleyen Tunç, özyönetime ilişkin bilgi verdi.

BECERİKLİ, KUYUBAŞI TOKİ’DEYDİ

HDP’li Adaylardan Saadet Becerikli ise İl Başkanı Abdulbari Karaağaç ile birlikte Kuyubaşı TOKİ'de çalışmalara katıldı. Halk buluşmasında konuşan Becerikli, sürece değinip, birlik çağrısında bulundu.

“CEHENNEME DE TAŞISANIZ OYUMUZU KULLANACAĞIZ”

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim sandıklarının taşınması konusunda ret karar vermesine rağmen, İl Seçim Kurulu Batman’ın 8 mahallesinde 94 sandığı birleştireceklerini açıkladı.

İl Seçim Kurulu tarafından sandıkların birleştirilmesine ilişkin alınan karar, kamuoyunun tepkisine neden oldu. HDP Batman Milletvekili Adayı Mehmet Ali Aslan da sandık birleştirme ya da taşıma işlemiyle vatandaşın oy kullanma hakkının önüne geçilmesinin hedeflendiğini belirtti. Aslan, açıklamasında “Sandıkları cehenneme de taşısanız gidip oyumuzu kullanacağız” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete