SİYASET

HDP’Lİ ADAYLAR, KÖY KÖY GEZİYOR

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Milletvekili Adayları, Pazar günü yapılacak olan Erken Genel Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

HDP’Lİ ADAYLAR, KÖY KÖY GEZİYOR
27-10-2015 22:39
Google News

Milletvekili Adaylarından Saadet Becerikli, Neteks ve Aydınlar Tekstilde işçilerle buluştu. Becerikli, daha sonra Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Milletvekili Adaylarından Ayşe Acar Başaran, sandıklara sahip çıkılması konusunda saha çalışmalarını yürütürken, Kadir Tunç ise Beşiri’de vatandaşlarla bir araya geldi.

ASLAN, ANTİK KENT’TEYDİ

Milletvekili Adayı Mehmet Ali Aslan da seçim çalışmaları kapsamında antik kent Hasankeyf’i ziyaret etti. Aslan, seçmenle yaptığı toplantılarda “Hasankeyf Arapları, tarihleri ve medeniyetleri gibi asildir. Her zaman barışın yanında durmuşlardır, bugün de savaşı başlatanlara karşı barışı savunanların yanında duracaklardır. Biz bugün Hasankeyf’te bunu gördük. Halk bize barış taleplerini iletiyor. Savaşı başlatanlara karşı bizleri sonuna kadar destekleyeceklerini söylüyorlar. Mezopotamya'nın kadim halkları savaşı çıkaranlara en iyi dersi sandıkta verecektir. Sırf iktidar olamadılar diye tüm bölgeyi savaş alanına çevirdiler, esnafımız iş yapamaz oldu. Bu savaşta Arap da Kürt de Süryani de Türk de zarar görüyor. Bu, onların umurunda değil. Bölge insanını ayırmıyorlar, tek düşündükleri kendi iktidar hırslarıdır. İşte bu yüzden hep beraber bu savaş çığırtkanlarına iyi bir cevap vermeliyiz” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete