SİYASET

HDP’Lİ HEYET, STK’LARI ZİYARET ETTİ

HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, İl Eş Başkanları Fatma Kapalıgöz, İkram İrgi ile İl Yöneticileri, sivil toplum kuruluşları (STK)’nı ziyaret ederek sürece ilişkin değerlendirme yaptı.

HDP’Lİ HEYET, STK’LARI ZİYARET ETTİ
10-05-2016 22:25
Google News

DBP’Lİ YÖNETİCİLERLE BULUŞTULAR

DBP Merkez İlçesini ziyaret eden HDP’liler, Kongrede Eş Başkanlığa getirilen Felek Erdem ve Şerif Yağız’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

BARIŞ ANNELERİ İLE BİR ARAYA GELDİLER

Daha sonra Barış Anneleri Meclisine ziyarette bulunan Milletvekili Aslan ve HDP İl Yönetimi, Cizre, Nusaybin, Silvan, Sur ve Yüksekova’da yürütülen operasyonlar ve sokağa çıkma yasaklarına ilişkin yaptıkları değerlendirmede, halklara Başkanlık Sisteminin dayatılmaya çalışıldığına dikkat çekti.

MEYA DER, TMMOB VE EĞİTİM SEN’İ ZİYARET ETTİLER

Barış Anneleri ile yaptıkları görüşmenin ardından Meya Der ile Türk Mimar ve Mühendisler Odalar Birliği (TMMOB)’ni ziyaret eden HDP’li heyet, yürüttükleri çalışmalar için oda ve dernek temsilcilerinden destek istedi.  Eğitim Sen Batman Şubesi’nde Başkan Aziz Turay ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılan Milletvekili Mehmet Ali Aslan ve İl Yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarından gelecek öneri ve eleştirilere hassasiyetle yaklaşacaklarını söyledi.

HALKLARIN BARIŞI İÇİN MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Muhtarlar Derneği, SES, Tabipler Odası ve Minibüsçüler Odasını da ziyaret eden HDP’li heyet, halkların barışı konusunda ellerini taşın altına koymaya devam edeceklerini, bu mücadelede dernek ve sendikaların desteğine ihtiyaç duyduklarını açıkladı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete