SİYASET

HDP’Lİ VEKİLLER SANDIK BAŞINDA

Yeni anaya referandumu için Batman’da saat 07.00’de başlayan oy verme işlemi devam ediyor. Milletvekilleri de oy verme işlemi için okullarda sandık başına geçiyor.

HDP’Lİ VEKİLLER SANDIK BAŞINDA
16-04-2017 15:46
Google News

ASLAN, SEÇİM TAHMİNİNİ PAYLAŞTI

HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, yeni anayasa referandumu nedeniyle oyunu Gresire (Balpınar) Beldesinde kullandı. Batman Merkeze bağlı Balpınar Beldesi Mobil Ortaokulunda 2187 no’lu sandığın başına geçerek oy kullanan Aslan “Çıkacak sonucun Türkiye’nin, bölgenin v Ortadoğu’nun hayrına olmasın bekliyorum. Hayır sonucunu temenni ediyorum. Birçok araştırma şirketi birçok sonuç açıkladı. Benim de tahminim Türkiye geneli yüzde 57 hayır oyu bekliyorum. Batman genelinde ise yüzde 77 hayır oyu bekliyorum. 1-2 puan yanılma payı olsa da öngörüm bu yöndedir. Çıkacak sonucu, halkımızın selameti için bütün halkların huzuru için hayır oylarının çıkacak, hükümet ise mecburen kendini düzeltme yoluna gidecektir. Bu seçimin kazasız, belasız, kavgasız geçmesini temenni ediyorum” dedi.

ACAR BAŞARAN “UMUTLUYUZ”

Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran ise oy verme işlemi için Selçuklu Ortaokulunda 1001 no’lu sandığın başına geçti. Acar Başaran, sonuçların hayır’dan yana çıkacağı konusunda umutlu olduğunu söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete