SİYASET

HDP’Lİ VEKİLLERİN KARNESİ

1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinin üzerinden tam 2,5 yıl geçti. Bu süre zarfında Batman, TBMM’de 4 milletvekili ile temsil edildi.

HDP’Lİ VEKİLLERİN KARNESİ
16-05-2018 21:48
Google News

Vekillerin meclis çalışmalarını rakamsal olarak derledik. HDP’li Vekilleri dâhil ettiğimiz çalışmada şu rakamlara ulaştık:

ASLAN, EYLEMLERİYLE EN FAZLA DİKKAT ÇEKEN VEKİL

İlginç eylemlerle dikkatleri üzerinde toplayan ve Meclis Kürsüsünde sık sık görmeye alıştığımız HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, Meclis tutanaklarına göre 2,5 yıllık süre zarfında 150 soru önergesi hazırlayıp, ilgili Bakanlıklara sundu. Aslan, 3 kanun teklifi (1’i hazırlık aşamasında) verdi.

ARAŞTIRMA ÖNERGELERİNDE REKOR, ACAR BAŞARAN’IN

Ayşe Acar Başaran, 2,5 yıllık süre zarfında 85 soru önergesi hazırlayıp, ilgili Bakanlıklara sundu. 15 araştırma önergesi ve 3 kanun teklifi hazırlayan Başaran, yurt geneli eylem ve etkinliklere en fazla katılıp, çalışma yürüten vekil olarak medyada işlendi.

EN FAZLA BASIN AÇIKLAMASINI, BECERİKLİ YAPTI

HDP Batman Milletvekili Saadet Becerikli, Mecliste görev yaptığı süre zarfında 38 soru önergesi hazırlayıp, ilgili Bakanlıklara yöneltti. 1 araştırma önergesi ve 1 kanun teklifi de Meclise sunan Becerikli, Batman’da basın açıklamaları, ziyaret ve temaslarda en fazla görülen vekil oldu. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete