SİYASET

HDP’LİLER, BOŞ DURMUYOR!

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Milletvekili Adayları, seçim çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesi’ni gezdi.

HDP’LİLER, BOŞ DURMUYOR!
15-05-2015 21:35
Google News

Milletvekili Adayları Ali Atalan, Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve Hasan Yağız, Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel ile birlikte Galericiler Sitesi'ni ziyaret etti. Site Başkanı Mehmet Barış’ın öncülüğünde oto galeri dükkânlarını gezen HDP’li Adaylar, 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde HDP’ye destek istedi.

YAĞIZ, HASANKEYF’TEYDİ

Milletvekili Adayı Hasan Yağız, seçim çalışmaları kapsamında Milletvekili Ayla Akat Ata ve Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir ile birlikte Hasankeyf’e gitti. İlçe esnafının sorunlarını dinleyen Yağız, tarihi 12 bin yıllık olan Hasankeyf için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

TEKSTİLCİLERLE BULUŞTULAR

Milletvekili Adayları Ali Atalan ve Ayşe Acar Başaran da seçim çalışmaları kapsamında Kozluk’u ziyaret etti. Daha sonra Batman’daki tekstil atölyelerini gezen Milletvekili Adayı Ali Atalan “Türkiye'de en çok emekçilerin hakkı yeniliyor, yok sayılıyor. Binlerce emekçi ağır işlerde çalışmasına ve bu işlerde yaşamını yitirmesine rağmen yine de en çok ezilen ve hak tanınmayanlar da onlardır. Ancak HDP, demokrasiyi Türkiye'ye getirecek, kimsenin hakkının yenilmesine izin vermeyecek” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete