SİYASET

HDP’LİLER, DİYARBAKIR’DA YAŞANANLARI KINADI!

HDP ve DBP Batman İl Teşkilatları ile KJA Temsilcileri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine yönelik gerçekleştirilen ve aralarında Batman Eski Milletvekili Ayla Akat Ata’nın da gözaltına alındığı operasyona tepki için basın açıklaması düzenledi.

HDP’LİLER, DİYARBAKIR’DA YAŞANANLARI KINADI!
27-10-2016 21:45
Google News

Gülistan Caddesi’nde düzenlenen açıklamaya, Batman Milletvekilleri Ayşe Acar Başaran ve Mehmet Ali Aslan da destek verdi.

“GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN SORULARINI YANITLAYABİLİRİM”

Milletvekili Aslan, açıklama sırasında nöbet tutan güvenlik görevlilerine seslenerek “Burada, istiyorum ki gündemle ilgili hasbihal edelim. Siz basın mensupları ve emniyet yetkilileri, bize soru sorabilirsiniz. Burası demokrasi meydanıdır. Belki hayatınızda diğer partilerin vekillerinden, belediye başkanlarından bu yakınlığı görmemişsinizdir. Biz burada, Diyarbakır’da KJA’lı arkadaşlara, seçilmiş belediye başkanları ve milletvekillerine yapılan saldırıyı kınamak için toplandık” dedi. Milletvekili Ayşe Acar Başaran ise 2 gündür bölge illerinde uygulanan internet kesintisine dikkat çekerek “Şu anda bile çevremizdeki zırhlı araçları, güvenlik görevlilerini saymak mümkün değil. 2 gündür internetler kesiliyor. Ardı ardına TV’ler kapatılıyor? Halktan neden bu kadar korkuluyor?” sorusunu yöneltti. Yapılan konuşmaların ardından bir grup partili sesiz şekilde dağıldı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete