SİYASET

HDP’LİLER, HALKA YENİ YAŞAM’I ANLATIYOR

HDP Milletvekili Adayları Ali Atalan, Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve Hasan Yağız, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

HDP’LİLER, HALKA YENİ YAŞAM’I ANLATIYOR
18-05-2015 21:36
Google News

Ezidî kökenli Milletvekili Adayı Ali Atalan, seçim çalışmaları kapsamında Beşiri’de bulunan Êzidî köylerini ziyaret etti. Atalan’a, Avrupa Êzidî Federasyonu Eş Başkanı Leyla Ferman da eşlik etti. Beşiri’ye bağlı Êzidî köyleri olan Çinera, Fakira, Şemse, Şahisme, Hemduna, Bazivane ve Qorixê Köylerini gezen HDP’liler, IŞİD tarafından Şengal’e yönelik yapılan saldırıları değerlendirdi.

EV ZİYARETLERİ YAPTILAR

Milletvekili Adayı Ayşe Acar Başaran da Belediye Eş Başkanı Gülistan Akel ile birlikte ev ziyaretlerine katıldı. Gittikleri yerlerde HDP’nin Yeni Yaşam Projesini anlatan HDP’li Acar Başaran, seçimlerde HDP’ye destek istedi.

YAĞIZ, TPAO SİTESİNİ GEZDİ

Milletvekili Adayı Hasan Yağız da TPAO işçileri ile TPAO sitesinde bir araya geldi. Yağız’a Petrol İş yöneticileri ve partililer eşlik etti. Yağız, emekten yana mücadele eden partilerinin, her şekilde işçi ve emekçilerinin hak ve hukuklarını savunacağını kaydetti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete