SİYASET

HDP’LİLER, HALKLA BAYRAMLAŞIYOR

HDP Batman İl Örgütü, Kurban Bayramı sonrası sokağa çıktı, esnaf ve vatandaşların bayramını kutladı.

HDP’LİLER, HALKLA BAYRAMLAŞIYOR
28-08-2018 22:47
Google News

 

ESNAF VE VATANDAŞA İADE-İ ZİYARET

Bayramın ilk iki günü, il binasında vatandaşı ağırlayarak bayramlaşan HDP’liler, üçüncü günden sonra kenti sokak sokak gezmeye başladı. Milletvekilleri Feleknas Uca, Dr. Necdet İpekyüz, Av. Ayşe Acar ve Av. Mehmet Rüştü Tiryaki’den oluşan heyetler, Gülistan Caddesi, Elma Sokağı, Sanat Sokağı ve Turgut Özal Bulvarı’nda kapı kapı gezerek halkın bayramını kutladı.

“BAYRAMLARI, BAYRAM GİBİ KUTLAMAK İSTİYORUZ”

Bayramı bayram gibi kutlayabilmek için insan hak ve ihlallerinin sona ermesi, özgürlük ve demokrasi ortamının oluşması gerektiğini belirten Vekiller “ne yazık ki Cumartesi Annelerine yönelik şiddetin, kadın cinayetlerinin, çocuk istismarlarının, canlıya ve doğaya yönelik katliamların gölgesinde bir bayramı daha karşıladık. Artık bayramları, bayram gibi yaşamak istiyoruz. Bunun için demokrasi ve özgürlük mücadelemiz sürecek” dedi.

“NÖBETLEŞEREK BATMAN’DA KALIYORUZ”

Halkın yanında yer alabilmek ve 7–24 ulaşılabilir olmak için Batman’da nöbetleşerek görev yaptıklarını, Meclis açıldıktan sonra da bu sistemin uygulanacağını belirten HDP’li Vekiller “Batman’ı boş bırakmak istemiyoruz. Batman, hareketli ve dinamik bir şehir. Sorunları fazla. Beklentileri fazla. Her daim ulaşılabilir olmak ve sorunlara anında vakıf olup çözümleri için mücadele edebilmek için Batman’da nöbetleşe görev yapıyoruz. Her hafta en az 1 vekil arkadaşımız, Batman’da bulunuyor. Meclis açılınca da bu böyle olacak” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete