GÜNDEM

HDP’LİLER “HAYIR” DEMEK İÇİN TOPLANDI

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkan Vekili ve Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım, partisinin “Hayır” kampanyasını yürütmek üzere Batman’a geldi.

HDP’LİLER “HAYIR” DEMEK İÇİN TOPLANDI
12-02-2017 21:09
Google News

16 Nisan’da yapılması planlanılan yeni anayasa referandumunda “Hayır” oyu kullanacak olan HDP, Batman’da halkla buluşma toplantısı düzenledi. DBP Merkez İlçe Binasında düzenlenen toplantıya HDP Grup Başkan Vekili ve Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım, MYK Üyesi Ömer Ören, DBP Eş Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Astan, HDP Batman Milletvekilleri Saadet Becerikli ve Ayşe Acar Başaran ile partililer katıldı.

“80 MİLYON VATANDAŞ, SENDEN DAHA BÜYÜKTÜR”

Yeni anayasa ile birlikte ülkenin tek kişi tarafından yönetilmek istenildiğini dile getiren Grup Başkan Vekili Yıldırım “Yeni Anayasa paketine karşı çıkmak için Kürt olmak ve HDP’li olmak gerekmez. Hazırlanılan pakette 80 milyon vatandaşın iradesi tek bir kişinin eline verilmek isteniyor. Cumhurbaşkanı her seferinde dünya 5’ten büyüktür diyor. Biz de diyoruz ki 80 milyon vatandaş senden daha büyüktür. Bu yüzden referandumda ‘Hayır’ oyu kullanacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete