GÜNDEM

HDP’LİLER, KAHVALTIDA BASINLA BULUŞTU

16 Nisan Referandumu nedeniyle “hayır” kampanyasını sürdüren HDP Batman İl Teşkilatı, çalışmalara ilişkin bilgi vermek üzere kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi.

HDP’LİLER, KAHVALTIDA BASINLA BULUŞTU
09-04-2017 19:59
Google News

Hasankeyf Grand Otel’de düzenlenen toplantıya Batman Milletvekilleri Saadet Becerikli ve Mehmet Ali Aslan, HDP İl Eş Başkanları Fatma Kapalıgöz ve İkram İrgi, DBP İl Eş Başkanları Nurten Üzümcü ve Abdulbari Karaağaç katıldı. Milletvekili Saadet Becerikli, Salı günü Ahmet Türk ve Sırrı Süreyya Önder’in katılımı ile düzenleyecekleri mitinge tüm Batmanlıları davet etti.

“İÇERİĞİNİ BİLMEDEN EVET DİYORLAR”

Toplantıda konuşan Milletvekili Mehmet Ali Aslan ise “18 maddenin içeriğini savunacakları bir dayanakları olmadıkları için, mantıklı geçerli maddeler üretmedikleri için Hayır’cıları öteleştirerek düşmanlaştırarak Evet’i güçlendirmeye çalışıyorlar. Biz AKP ve MHP evet dediği için hayır demiyoruz, biz o maddelerin içeriğine hayır diyoruz. Biz hepsini de tek tek açıklayabiliriz ama onlar açıklayamaz” dedi. HDP’li Yöneticiler, 16 Nisan’a kadar “hayır” kampanyalarının devam edeceğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete