SİYASET

HDP’LİLER, SEÇMENLE BULUŞTU

HDP Batman Milletvekili Adayları, Pazar günü yapılacak olan Erken Genel Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

HDP’LİLER, SEÇMENLE BULUŞTU
28-10-2015 21:25
Google News

Milletvekili Adaylarından Saadet Becerikli, tekstil fabrikalarında kadın emekçileriyle bir araya gelirken, Vekil Adaylarından Kadir Tunç ise Bekirhan’da seçmenle buluştu.

ACAR BAŞARAN, OTO GALERİCİLER SİTESİNDEYDİ

Milletvekili Adayı Ayşe Acar Başaran, seçim çalışmalarını Oto Galericiler Sitesinde sürdürdü. Site esnafıyla bir araya gelen Acar Başaran, Pazar günü yapılacak olan seçimin önemine dikkat çekerek, seçime katılımın yüksek olmasını beklediklerini söyledi.

ASLAN, BEŞİRİ’DEYDİ

HDP Batman Milletvekili Adaylarından Mehmet Ali Aslan ise seçim çalışmaları kapsamında Beşiri’yi ziyaret etti. İlçe halkıyla yaptığı sohbetlerde 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çeken Aslan, 7 Haziran’da sandığa yansıyan halkın iradesinin, AK Parti Hükümeti tarafından görmezden gelindiğini söyledi. 1 Kasım seçimlerinin tarihi bir öneme sahip olduğunu açıklayan Vekil Adayı Aslan “1 Kasım’da halklar ya HDP’ye oy vererek barışı destekleyecekler ya da 7 Haziran’dan sonra masum insanları katleden AK Parti’ye oy vererek zulmün yanında yer alacaklar” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete