SİYASET

HDP’LİLER, STK’LARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

HDP Milletvekilleri ve İl Yönetiminden oluşan heyet, sivil toplum kuruluşlarına yönelik gerçekleştirdiği ziyaretleri yoğun bir şekilde sürdürüyor.

HDP’LİLER, STK’LARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
12-05-2016 21:02
Google News

Önceki gün Meya Der, TMMOB, Eğitim Sen ve Barış Anneleri’ne ziyarette bulunan HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, İl Eş Başkanları İkram İrgi ve Fatma Kapalıgöz ile İl Yöneticileri, Emekliler Derneği’nde Başkan Hüseyin Ekmen’le bir araya geldi.

EMEKLİLERLE BULUŞTULAR

Emeklilerin sorunlarına ilişkin değerlendirme yapan HDP’li heyet, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti. Barış mücadelesinde sivil toplum kuruluşlarının rolünün önemli olduğunu vurgulayan Milletvekili Aslan, toplumun büyük bir kesimini oluşturan emeklilerin desteğini beklediklerini söyledi.

ENGELLİLERİ ZİYARET ETTİLER

STK ziyaretleri kapsamında Yaşam Boyu Engelliler Derneği’ne giden Milletvekili Ayşe Acar Başaran ve İl Yöneticileri ise Dernek Başkanı Vedat Çoban’la bir araya geldi. 10–16 Mayıs Engelliler Haftası’na ilişkin temenni ve dileklerini dile getiren HDP’li heyet, tüzüğünde engelli haklarına geniş yer ayıran partilerinin, Belediyecilik çalışmalarında da engellilere pozitif ayrımcılık tanıdığını dile getirdi. (Atilla İhsan Atay)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete