SİYASET

HDP’LİLER, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

HDP Batman İl Eş Başkanları ve Yöneticilerinden oluşan heyet, sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

HDP’LİLER, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
15-05-2016 19:29
Google News

GENEL İŞ’İ ZİYARET ETTİLER

HDP’li heyet, Genel İş Batman Şubesi’nde Eş Başkanlar Narin Erol ve Ozan Ataca tarafından karşılandı. Genel İş Sendikasının çalışmaları hakkında bilgi alan Eş Başkanlar İkram İrgi ve Fatma Kapalıgöz, barış mücadelesinde sendika ve derneklerin desteğine ihtiyaç duyduklarını açıkladı.

PETROL EMEKÇİLERİ İLE BULUŞTULAR

Petrol İş Sendikası’nı ziyaret eden HDP İl Yönetimi, Batman Şube Başkanı Şehmus Kaygusuz tarafından karşılandı. Her alanda ve platformda işçi ve emekçilerin yanında yer almaya devam edeceklerini söyleyen Eş Başkan İkram İrgi “İşçi ve emekçi kesiminin desteğiyle Türkiyelileşme ve barış mücadelesini ileri taşıyan partimiz, bulunduğu her alanda işçinin, emekçinin hakkını gözetmeye devam edecektir” dedi.

DİN ÂLİMLERİ İLE SÜRECİ KONUŞTULAR

HDP’li heyet, daha sonra Din Âlimleri Derneği (DADER) Batman Şubesini ziyaret etti. Başkan M. Şirin Gönç ile bölgede yaşananlara ilişkin sohbet eden İl Eş Başkanları ve Yöneticileri, bölgede yürütülen operasyonlar ve ölümlerin İslam dininde yerinin olmadığını vurguladı.

KAHVECİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİLER

Kahveciler Derneği ziyaretinde esnafın sorunlarını dinleyen İl Eş Başkanları İkram İrgi ve Fatma Kapalıgöz, esnafın sorunlarının çözümü için gerekli bütün çabayı ve mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi. İl Eş Başkanları, sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerinin devam edeceğini açıkladı. (Seyithan Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?