SİYASET

HDP MİLLETVEKİLLERİ, SEVİNCİNİ HALKLA PAYLAŞACAK

1 Kasım seçimlerinde halkın yüzde 66’sının oyunu alarak Meclise girmeye hak kazanan HDP Milletvekilleri, Bugün Merkez İlçe binasında tebrikleri kabul edecek.

HDP MİLLETVEKİLLERİ, SEVİNCİNİ HALKLA PAYLAŞACAK
02-11-2015 22:08
Google News

HDP Merkez İlçe binasında düzenlenecek programa, Milletvekilleri Ayşe Acar Başaran, Mehmet Ali Aslan ve Saadet Becerikli, Milletvekili Adayı Kadir Tunç, İl Başkanları Rojda Sürücü ve Abdulbari Karaağaç ile DBP’li yöneticiler katılacak.

BARIŞ KAZANDI

Milletvekili Mehmet Ali Aslan “HDP, barışın partisidir. Suruç’ta, Ankara’da patlayan bombalarda, Cizre ve Nusaybin gibi kentlerde yaşanan çatışmalarda tek derdi, halkı savunmak ve korumak olan HDP, seçim çalışmalarını istediği gibi yürütememiş olmasına rağmen, seçim yarışında imkânları diğer partilere göre çok kısıtlı olmasına rağmen halkların desteğini alarak Meclise girmeyi başardı. Batman’dan 3 Vekil ile Mecliste Batman’ı temsil edeceğiz. Barış ve huzur için bize oy verenlerin yüzünü kara çıkarmayacağız. Nerede bir zulüm varsa karşısında olacağız. Bize desteklerini esirgemeyen, iradesini HDP lehine sandığa yansıtan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete